تعیین برازش الگوی مناسب اجرای استراتژی در شرکت های آب و فاضلاب با استفاده از تکنیک حداقل مربعات جزیی PLS Smart (مورد مطالعه ؛ شرکت آب و فاضلاب استان تهران)
سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 14,690
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ACONF03_057
تاریخ نمایه سازی: 7 اسفند 1396
چکیده مقاله:
این تحقیق به تحلیل نقش همسوسازی عناصر سازمانی وتدوین برنامه عملیاتی به عنوان متغیرهای اصلی اثر گذار بر اجرای استراتژی می پردازد. این تحقیق براساس نتیجه، توسعه ای؛ براساس هدف، تبیینی- توصیفی؛ براساس نوع داده، کمی است و استراتژی تحقیق پیمایش، مدل سازی معادلات ساختاری (حداقل مربعات جزیی) است. نتایج بدست آمده از پیمایش (Smart PLS) نشان داد؛ از آنجایی که مقادیر ضرایب معناداری t در تمامی سازه ها بالاتر از 1.96 و حتی بالاتر از 2.58 می باشند بنابراین در سطح معناداری 0.01 و با اطمینان 99% می توان صحت رابطه تمامی سازه های مدل اجرای استراتژی شرکت آب و فاضلاب را تایید کرد . مقادیر R Square بدست آمده نشان داد که سازه های مکنون همسوسازی با 0.671 و عوامل کارکردی با 0.814 از برازش مدل ساختاری قوی و سازه های مکنون تدوین برنامه عملیاتی با 0.592 ، عوامل ساختاری رفتاری با 0.633 از برازش متوسط بالا و سازه تناسب عوامل محیطی با 0.352 از برازش متوسط برخوردار است و لذا می توان نتیجه گرفت که سازه های فوق از برازش مدل ساختاری مناسب و بسیارخوبی برخوردار هستند.همچنین مدل مذکوربا توجه بهGOF بدست آمده 0/61 از برازش مدل کلی قوی برخوردار است و بدین صورت به عنوان مدل مناسب اجرای استراتژی شرکت آب و فاضلاب استان تهران تایید گردید.
کلیدواژه ها:
اجرای استراتژی ، همسوسازی ، برنامه عملیاتی ، مدل سازی معادلات ساختاری ، حداقل مربعات جزیی ، عوامل زمینه ای ، عوامل فرایندی ، عوامل محتوایی
نویسندگان
احمدعلی امینی آلاشتی
دکتری مدیریت استراتژیک، عضوهییت مدیره شرکت آب و فاضلاب غرب تهران، تهران، ایران
سیدمحمد اعرابی
دکترای مدیریت بازرگانی، استاد بازنشسته دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران
محمود شیرازی
دکترای مدیریت، عضوهییت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران