سمتهای علمی و اجرایی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران
مقالات کنفرانسهای داخلی
- اثر انحنای شریان و شکل گیری جریان های ثانویه بر میدان سرعت جریان خون و انتقال جرم لیپوپروتئین های کم چگال در لایه مرزی غلظت ارائه شده در سومین همایش ملی دانش و فناوری مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران (1398)
- حل عددی حالت پایدار انتقال لیپوپروتئین های چگال پایین در شریان کرونری چپ خمیده با طول اولیه مستقیم ارائه شده در سومین همایش ملی دانش و فناوری مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران (1398)
- شبیه سازی سه بعدی شنای کرال جلو با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی ارائه شده در بیست و دومین کنفرانس سالانه بین المللی مهندسی مکانیک (1393)
- مدل سازی سه بعدی جریان خون در حلقه ویلیس انسان و بررسی تاثیر بیماری افزایش فشار خون بر همودینامیک جریان ارائه شده در بیستمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1392)
- مطالعه آزمایشگاهی عوامل موثر برحرکت دودیشکل میزنای در یک مجرای بیولوژیکی ارائه شده در هجدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1390)
- پیش بینی رشد ی درون حفره ای در آنریزم آئورت شکمی با استفاده از معیار زمان استقرار ارائه شده در هجدهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک (1389)
- گذر توده لخته خون از یک رگ خمیده در شرایط فیزیولوژیکی شریان کاروتید ارائه شده در هفدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1389)
- شبیه سازی خنک کاری مغز در یک مدل سه بعدی سر انسان با استفاده از CFD ارائه شده در دوازدهمین کنفرانس دینامیک شاره ها (1388)
- مدلسازی سه بعدی جریان هوا درمجاری تنفسی دچار گرفتگی به روش دینامیک سیالات محاسباتی ارائه شده در شانزدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1388)
- بررسی جریان خون در گرافت با زوایای مختلف اتصال به رگ دارای استنت ارائه شده در شانزدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1388)
- تحلیل حرارتی سر در مواجه با آنتن موبایل ارائه شده در شانزدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1388)
- شبیه سازی انتقال و نشست میکروذرات در جریان دوفازی گاز - جامد در مدل راه هوایی بالایی انسان ارائه شده در شانزدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1388)
- بررسی سه بعدی نیروی پیشرانش موزک های نوسانگر در سیال در سیستم پیشرانش میکروربات جراحی با استفاده از روش اجزای محدود ارائه شده در هفدهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک (1388)
- تحلیل و تنش و کرنش در سطوح مفصلی زانو ارائه شده در هفدهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک (1388)
- بررسی اثر میکروکرکهای ناشی از فرسودگی بر جریان سیال داخل استخوان کورتیکال و تحریک بازسازی آن ارائه شده در پانزدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1387)
- بررسی جریان خون در تعامل با خاصیت ارتجاعی در استنوزس شریان کرونری تحت شرایط جریان ضربانی ارائه شده در پانزدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1387)
- شبیه سازی انتقال و جذب میکروذرات و نانوذرات در سیستم تنفسی انسان به روش دینامیک سیالات محسباتی ارائه شده در پانزدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1387)
- شبیه سازی عددی انتقال آمبولی شریانی در گذر از تغییر قطر ناگهانی تحت شرایط جریان مغشوش ارائه شده در چهاردهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1386)
- شبیه سازی دو بعدی انتقال حرارت سر انسان با در نظر گرفتن تعرق ارائه شده در چهاردهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1386)
- تحلیل عددی جریان خون در مدل دو بعدی دریچه آئورت با استفاده از روش تعامل سیال و جامد ارائه شده در چهاردهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1386)
- مدل سازی عددی حالب با استفاده از تحلیل تعامل سیال-جامد و بررسی تأثیر عوامل مختلف بر روی دبی جریان خروجی آن ارائه شده در چهاردهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1386)
- بررسی اثرات سختی شریان و بیماری های شریان در سیکل کامل قلبی – عروقی تحت شرایط جریان ضربانی ارائه شده در چهاردهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1386)
- شبیه سازی انتقال حرارت زیستی در چشم انسان با استفاده از روش المان محدود ارائه شده در چهاردهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1386)
- شبیه سازی اثر میدان مغناطیسی خارجی بر سیال فرومغناطیسی در دوشاخگی شریان کاروتید ارائه شده در سیزدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1385)
- بررسی تأثیر یک پلاک ابرالاستیک از جنس چربی بر همودینامیک شریان با استفاده از تحلیل تعامل سیال و جامد (FSI) ارائه شده در سیزدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1385)
- بررسی انتقال لیپوپروتئین های کم دانسیته (LDL) در جریان خون در دوشاخگی شریان کاروتید به روش دینامیک سیالات محاسباتی ارائه شده در دوازدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1384)
- مدل رایانه ای جریان خون در شبکه شریانی انسان ارائه شده در دوازدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1384)
- شبیه سازی عددی جریان تصفیه خون در کلیه مصنوعی ارائه شده در دوازدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1384)
- توزیع دما درون سر انسان در حضور انتقال حرارت جابجایی آزاد ارائه شده در دوازدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1384)
- تحلیل تنش در سطح مفصلی زانو در وضعیت هایپراکستانسیون زانو ارائه شده در دوازدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1384)
- طراحی و ساخت یک پمپ جدید کامپیوتری برای تولید موج جریان ضربانی فیزیولوژیکی ارائه شده در دوازدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1384)
- تحلیل عددی جریان خون در وسیله کمکی بطن چپ از نوع کیسه ای ارائه شده در یازدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1382)
- طراحی و ساخت ماشین مخصوص سنگ زنی تیغ های جراحی ارائه شده در پنجمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید (1381)
- ارزیابی بیومکانیکی تاثیر جلیقه کمک باربرداری پوشیدنی بر فعالیت عضلات کمری با مدلسازی اسکلتی عضلانی فرد محور ارائه شده در پنجمین همایش ملی مکانیک محاسباتی و تجربی (1401)
- ارائه یک مدل برای بررسی جریان لنف در عروق ثانویه سیستم لنفاوی با استفاده روش شبکه بولتزمن ارائه شده در بیست و هفتمین کنفرانس ملی و پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران (1399)
- اندازه گیری غیرتهاجمی فشار خون از تصاویر آنژیوگرافی تشدید مغناطیسی با استفاده از روش های محاسبات عددی ارائه شده در بیست و هفتمین کنفرانس ملی و پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران (1399)
- بررسی اثر منحنی شعاعی و محیطی لت روی پارامترهای عملکرد دریچه آئورت پلیمری به روش المان محدود ارائه شده در بیست و هفتمین کنفرانس ملی و پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران (1399)
- تحلیل فشار دیسک بین مهره ای در جراحی اصلاح اسکولیوز با بکارگیری مدل المان محدود ارائه شده در بیست و هشتمین کنفرانس سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران (1399)
- اندازه گیری و مدل سازی عددی تاثیر مصرف نیتروگلیسیرین خوراکی در اتساع عروق کاروتید ارائه شده در بیست و پنجمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران (1397)
- همودینامیک شریان کرونری تحت تاثیر ضربان قلب با استفاده از روش حجم محدود(ICBME 2016) ارائه شده در بیست و چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران (1396)
- بررسی عددی همودینامیک در دوشاخگی کاروتید و قوس آئورت به عنوان محل حضور باروریسپتورها ارائه شده در بیست و چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران (1396)
- توسعه یک مدل سه بعدی سر جهت شبیه سازی هماتوم سابدورال مزمن ارائه شده در چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک (1395)
- تحلیل المان محدود فرآیند بسته شدن دریچه میترال با هندسه آناتومیک ارائه شده در بیست و سومین همایش بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران (1394)
- بررسی تاثیر مکانسیم بارورفلکس بر روی دامنه تغییرات فشار خون در سیستم قلب و عروق بدن انسان ارائه شده در بیست و سومین همایش بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران (1394)
- تحلیل عددی مدل سه بعدی طناب نخاعی در شرایط بیماری سیرنگومیلی با استفاده از روش برهم کنش سیال و جامد ارائه شده در بیست و دومین کنفرانس سالانه بین المللی مهندسی مکانیک (1393)
- اندازه گیری خواص مکانیکی کیسه آب جنین انسان ارائه شده در بیست و یکمین همایش سالانه بین المللی مهندسی مکانیک (1392)
- اندازه گیری و تحلیل تاثیرات حرکت قلب بر نرخ جریان شریان کرونری چپ با استفاده ازیک مدل آزمایشگاهی ارائه شده در بیستمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1392)
- طراحی و ساخت دستگاه شبیه سازحرکات پریستالتیک دربدن ارائه شده در بیستمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک (1391)
- بررسی عددی اثر نفوذپذیری دیواره بر پارامترهای همودینامیکی در جریان ضربانی خون از یک شریان کاروئید گرفته شده با دیواره دولایه ای انعطاف پذیر ارائه شده در هجدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1390)
- شبیه سازی سه بعدی تبادل حرارت سرانسان با هوای محیط ارائه شده در هفدهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک (1388)
- مدلسازی سه بعدی جریان ناپایا خون در داخل دستگاه کمک بطنی با استفاده از تئوری FSI ارائه شده در ششمین کنفرانس سالانه دانشجویی مهندسی مکانیک (1387)
- مدلسازی بخش الکترومغناطیسی ویسکومتر همورئولوژی بعنوان یک موتور القایی سه فاز ارائه شده در سیزدهمین کنفرانس مهندسی برق ایران (1384)
- طراحی و ساخت سیستم کنترل میدان مغناطیسی ویسکومتر همورئولوژیک ارائه شده در سیزدهمین کنفرانس مهندسی برق ایران (1384)
- پیشنهاد یک نوع لزجت سنج مغناطیسی هموریولوژیک ارائه شده در ششمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید (1382)
- تحلیل جریان و انتقال حرارت در ویسکومتر همورئولوژیکی به روش دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) ارائه شده در یازدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1382)
- تحلیل تنش در لیگامان کولترال فیبولار زانو در وضعیت پاپرانتزی ارائه شده در یازدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران (1382)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- پیش بینی همودینامیک جریان خون در دریچه سالم و بیمار آئورت به روش تعامل سیال و جامد منتشر شده در مجله مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز (1399)
- پیش بینی رفتار غیرخطی ماتریس بین سلولی بافت چربی با استفاده از یک مدل ساختاری منتشر شده در مهندسی مکانیک مدرس (1396)
- یک مدل اجزای محدود ویسکوالاستیک مبتنی بر تصاویر مقطعی متوالی فراصوتی از شریان کاروتید منتشر شده در مهندسی مکانیک مدرس (1396)
- شبیه سازی عددی گرما درمانی سیال مغناطیسی، با استفاده از میدان مغناطیسی متغیر، تحت تاثیر انتقال حرارت جابه جایی منتشر شده در مجله مکانیک سازه ها و شاره ها (1395)
- تحلیل محاسباتی جریان بولاس ادرار در میزنای و مثانه و اعتبارسنجی با استفاده از تصاویر سونوگرافی منتشر شده در دوفصلنامه روشهای عددی در مهندسی (1391)
- ارایه یک مدل مکانیکی برای تحریک پریستالتیک میزنای در انتقال ادرار از کلیه به مثانه منتشر شده در دوفصلنامه روشهای عددی در مهندسی (1388)