نخستین هفته تاب آوری ایران با شعار «از فرد تا فرهنگ»

25 اسفند 1403 - خواندن 3 دقیقه - 93 بازدید

نخستین هفته تاب آوری ایران با شعار «از فرد تا فرهنگ»


دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان پرچمدار ماموریت ملی تاب آوری فرهنگی، نخستین هفته تاب آوری ایران را با عنوان **«از فرد تا فرهنگ»** در اردیبهشت 1404 برگزار خواهدکرد.

 این رویداد که برای اولین بار در ایران برگزار میگردد، با هدف پاسداری از دارایی های فرهنگی و جلوگیری از اضمحلال آنها در برابر چالشهای داخلی و خارجی در چارچوب ماموریت ملی تاب آوری دانشگاه حکیم سبزواری طراحی شده است.

 دانشگاه حکیم سبزواری با پذیرش این ماموریت ملی، گام موثری در جهت تقویت هویت ایرانی و ارتقای تاب آوری فرهنگی برداشته است.


نخستین هفته تاب آوری ایران با شعار «از فرد تا فرهنگ» توسط دانشگاه حکیم سبزواری در چارچوب ماموریت ملی تاب آوری فرهنگی برگزار می شود.


 این رویداد ابتکاری از سوی این دانشگاه طراحی شده و برای نخستین بار در ایران، تلاش می کند تا پیوند بین تاب آوری فردی و فرهنگی را مورد تاکید قرار دهد



هفته تاب آوری فرهنگی شامل کارگاهها، نشستهای تخصصی و سخنرانیهایی با حضور اساتید برجسته دانشگاه و مسئولین خواهدبود که به بررسی ابعاد مختلف تاب آوری در زندگی فردی و اجتماعی پرداخته میشود.

 این رویداد فرصتی برای اندیشیدن، گفتگو و آموختن فراهم ساخت و به تقویت هویت فردی و اجتماعی، ارتقای سلامت روانی و ایجاد جامعه مقاومتر کمک کرد.

در برنامه های این هفته، موضوعاتی مانند تاب آوری در خانواده و سازمانها مورد توجه و بررسی واقع خواهدشد.


پیش از برگزاری هفته اصلی، نخستین پیش نشست هفته تاب آوری ایران در ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ به صورت وبینار برگزار شد.

 در این نشست، اساتید و کارشناسان حوزه تاب آوری به تبادل نظر درباره چالشها و راهکارهای موجود پرداختند.

دکتر غزاله گودرزی، متخصص شهرسازی، به بررسی هویت فرهنگی و تاب آوری شهری اشاره کرد و بر لزوم تقویت هویت اجتماعی برای مقابله با چالشها تاکید نمود.

 این پیش نشست به عنوان مقدمه ای برای هفته اصلی، زمینه را برای گفتگوهای رویداد اصلی فراهم ساخت.

 

در این هفته، دانشگاه حکیم سبزواری با همکاری نهادهای محلی و دعوت از کارشناسان برجسته مانند دکتر محمدرضا مقدسی (موسس خانه تاب آوری ایران) و دکتر عباس عبدالهی، کارگاههای تخصصی سه روزه و یک روزه برگزار خواهندکرد.

 اقدام به ترجمه همزمان برنامه ها برای ناشنویان از طریق مترجم زبان اشاره، نشان دهنده تلاش برای گنجاندن همه اقشار جامعه در مباحث تاب آوری است.