نقش شهرسازی و تاثیر آن بر ایجاد اشتیاق در دانش آموزان
نقش شهرسازی و تاثیر آن بر ایجاد اشتیاق در دانش آموزان
هنگامی که از دانش آموز صحبت به میان می آید ، گمان بر این است که تنها حضور در کلاس درس و حضور معلم کفایت می کند.در صورتی که عوامل زیادی وجود دارد تا آموزش اتفاق بیافتد.در اینجا قصد داریم به جنبه ای از این موارد که کمتر به آن توجه شده بپردازیم.
مواردهای زیادی مثل سلامتی جسمی ، روحی ، تهویه کلاس درس، نور کلاس درس ، تعداد دانش آموزان کلاس درس ،متعادل بودن هوای کلاس درس و..... موارد دیگر که زیاد به آن پرداخته شده است.
حوزه ای که کمتر به آن توجه شده و تاثیر زیادی در آموزش دارد حوزه شهرسازی در جنبه های مختلف آن می باشد.
مهندسی شهرسازی چیدمان صحیح مبلمان شهری و جزئیات مختلف شهر را بررسی و توصیه می کند.
یکی از اهداف مهم طراحی شهری ارتقای کیفی محیط زیست شهروندان و تعامل مثبت آنان با فضای کالبدی شهر است. به منظور دستیابی به چنین هدفی درفرایند طراحی شهری ، سناریویی تعریف می گردد که بهبود ارتباط انسان ها با یکدیگر و با فضاهای شهری را به شکل کالبدی ارائه می دهد.
مدرسه هم یکی از عناصری است که در طراحی شهری و مهندسی شهرسازی دارای اهمیت می باشد.
در طراحی شهرهای جدید می بایست جانمایی مدرسه به بهترین شکل انجام شود.مدرسه باید در محلی قرار گیرد که در دسترس همه ساکنین شهر باشد.به همین دلیل معمولا مدرسه و اماکن آموزشی را وسط شهرک جانمایی می کنند.
میزان فضای سبز نیز جز مواردی هست که تاثیر زیادی در روحیه دانش آموزان دارد.شایسته است مسیر های منتهی به مدارس با درختان و گل های زیبا آراسته شوند.
نوع ساختمان مدرسه نیز جز موارد مهم در یادگیری بهتر می باشد.رنگ کلاس درس و راه روها نیز مهم است.