رسانه تاب آوری ایران

5 تیر 1403 - خواندن 25 دقیقه - 5022 بازدید
رسانه تاب آوری ایران


بنیانگذار رسانه تاب آوری ایران جواد طلسچی یکتا است. این رسانه به عنوان مرجع رسمی در زمینه آموزش، پژوهش، نشر کتاب، مقالات تخصصی و جدیدترین منابع تاب آوری ایران و جهان محسوب می گردد که به همت دکتر جواد طلسچی یکتا (موسس اولین خانه تاب آوری ایران در سال 1393) ایجاد گشته است. 


هر آنچه درباره رسانه تاب آوری ایران لازم است بدانید


About resilience media & Resilience news agency


اکنون می خواهیم بررسی کنیم که واژه تاب آوری به چه معناست. به طور کلی واژه تاب آوری مفاهیم گسترده ای را شامل می شود. علوم طبیعی، علوم انسانی، علوم اجتماعی و همچنین گفتمان های تجاری، سیاسی و اجتماعی از زمینه هایی است که این واژه در آنها معنا و مفهوم پیدا می کند.


امروزه آشنایی با مفهوم تاب آوری و انعطاف پذیری افراد جامعه از اهمیت زیادی برخوردار است؛ چرا که انسان ها در عصر مخاطرات جهانی قرار دارند. منظور از مخاطرات جهانی مواردی همچون همه گیری ها، افزایش تنش های ژئوپلیتیکی و حتی بحران های اقتصادی می باشد.


مهمترین ویژگی های رسانه تاب آوری ایران


  • استقلال و عدم وابستگی رسانه تاب آوری ایران
  • راستی آزمایی و ارائه اطلاعات صحیح (بدون جانبداری از گروه یا جریانی خاص)
  • تعهد به اصول حرفه ای و مسئولیت پذیری
  • انطباق پذیری و خلاقیت در رسانه های تاب آوری ایران
  • بهره گیری از جدیدترین فناوری ها به منظور ارائه خدمات بهتر
  • مقابله با انتشار شایعات و شفاف سازی در تولید محتوا
  • استفاده از زبانی ساده برای فهم بهتر مخاطبان
  • ارائه راه حل مناسب به جای تمرکز بر مشکلات
  • انتشار مطالب امیدوار کننده
  • توانمند سازی مخاطبان در راستای تفکر انتقادی و مشارکت فعال در جامعه
  • توجه به نیازهای اقشار مختلف جامعه


رسانه های تاب آوری ایران چه ویژگی هایی دارند؟


رسانه تاب آوری ایران چه وظیفه ای دارد و با چه اهدافی تشکیل شده است؟ به طور کلی رسانه تاب آور رسانه ای است که در مقابل ناملایمات و چالش ها از خود انعطاف نشان می دهد و به آگاهی بخشی، آموزش و سرگرمی مخاطبان خود می پردازد.


 از این رو رسانه های تاب آور در جهت ارتقای تاب آوری فردی و اجتماعی مردم تلاش می کنند. توانایی اقشار مختلف یک جامعه برای گذر از یک فاجعه یا شوک معنای عبارت انعطاف پذیری اجتماعی را شکل می دهد. 


برخورداری مردم یک جامعه از تاب آوری و انعطاف پذیری به آنها کمک می کند در برابر ناملایمات و بحران ها وحدت خود را حفظ کنند. برخی از ویژگی های کلیدی خبرگزاری تاب آوری ایران شامل موارد زیر می باشد:



تاریخچه تاسیس و اهداف رسانه تاب آوری ایران


به جرات می توان گفت انسجام اقشار مختلف جامعه به هنگام وقوع بحران منوط به تاب آوری و انعطاف پذیری آنهاست. به همین خاطر برخورداری از تاب آوری در مواقع بحرانی تاثیر چشمگیری بر کیفیت زندگی افراد دارد. 


خبرگزاری تاب آوری کشور با استفاده از جدیدترین امکانات، رسانه های قدرتمند و همچنین برخورداری از سرور اختصاصی، رصد اخبار و سایر اطلاعات اجتماعی تاب آوری جامعه را برعهده گرفته است. این مجموعه از سال ۱۴۰۲ فعالیت خود را آغاز نمود.


بد نیست بدانید که اولین مدیر و موسس اولین خبرگزاری تاب آوری کشور جناب آقای دکتر طلسچی یکتا می باشد و تمامی فعالیت های این مجموعه مستقیما زیر نظر ایشان انجام می گردد. همچنین یکی از اصلی ترین اهداف خبرگزاری تاب آوری ایران ارتقای سطح دانش و آگاهی اجتماعی افراد جامعه می باشد.


آشنایی با اهداف رسانه تاب آوری ایران
منظور از رسانه تاب آوری ایران چیست؟رسانه تاب آوری ایران نخستین مرجع رسمی تاب آوری اجتماعی کشور است که در سال ۱۴۰۲ تاسیس شد. این رسانه با انتشار مقالات، کتاب های تخصصی و تازه های تاب آوری در سطح ایران و جهان فعالیت خود را شروع کرد. امروزه تاب آوری در علوم طبیعی، انسانی، اجتماعی و گفتمان های سیاسی، تجاری و اجتماعی کاربرد دارد. همه افراد جامعه برای مقابله با خطرات جدیدی همچون بحران های مالی، همه گیری، تنش های ژئوپلیتیکی و… لازم است با مفهوم انعطاف پذیری و تاب آوری به خوبی آشنا شوند.این رسانه به عنوان یک مرجع رسمی آموزش و پژوهش این مفاهیم را به همه گروه های جامعه یاد می دهد و به آنها می آموزد که در بحران ها و چالش ها چگونه انعطاف داشته باشند. به بیانی ساده تر این رسانه با اطلاع رسانی صحیح، آموزش و سرگرمی افراد جامعه را منسجم و متعادل می کند. بنابراین می توان گفت که آشنایی با رسانه های تاب آور برای همه افراد جامعه اهمیت زیادی دارد.رسانه تاب آوری ایران با چه اهدافی تشکیل شده است؟یکی از اصلی ترین اهداف این رسانه آموزش های حقیقی و مجازی در حوزه تاب آوری می باشد. معمولا این آموزش ها در راستای بالا بردن آگاهی و اطلاعات اقشار مختلف جامعه برای مقابله با ناملایمات و بحران های زندگی انجام می شوند. مفید و موثر بودن این آموزش ها اهمیت زیادی دارد؛ چرا که افراد جامعه با اتکا به این رسانه ها می بایست سطح تاب آوری فردی و اجتماعی خود را بالا ببرند.به عبارتی دیگر، رسانه تاب آوری ایران همواره در تلاش است با افزایش کیفیت آموزش ها، وحدت و هماهنگی را در میان افراد مختلف جامعه به وجود بیاورد.📷آشنایی با اهداف سانه تاب آوری ایران
کیفیت زندگی افراد جامعه در شرایط بحرانی کاملا به رسانه های تاب آوری بستگی دارد. هرچقدر که آموزش ها مناسب تر باشند، جامعه منسجم تر خواهد بود. بد نیست که بدانید استفاده از ابزارهای قدرتمند، سرورهای اختصاصی، بررسی دقیق اخبار و… در موفقیت یک رسانه تاب آوری ایران بی تاثیر نیست. شایان ذکر است که همفکری و همکاری با اعضای مختلف تیم به جهت تعیین زیرساخت های لازم برای تاسیس رسانه تاب آوری اجتماعی از دیگر اهداف رسانه تاب آوری ایران به شمار می رود.بررسی تاریخچه رسانه تاب آوری و بنیانگذار آنتمامی اقدامات و فعالیت های این وبسایت از سال ۱۴۰۲ تحت نظارت مستقیم دکتر جواد طلیسچی یکتا انجام می شوند. ناگفته نماند که از ایشان به عنوان بنیانگذار رسانه تاب آوری ایران یاد می شود. در حقیقت، دکتر طلیسچی یکتا مدیر و موسس همه مجموعه رسانه های تاب آوری در ایران می باشند.رسانه تخصصی مددکاری اجتماعی ایرانیان از سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را در زمینه تاب آوری شروع کرد. این مجموعه با داشتن یک تیم حرفه ای و متخصص شاخه جدیدی با عنوان خانه تاب آوری ایرانیان را تشکیل داد. رسانه ایرانیان در حوزه تاب آوری فعالیت های علمی تحقیقاتی زیادی انجام داده است. از مهمترین اهداف این رسانه تاب آوری ایران می توان به ارتقاء سطح دانش و افزایش آگاهی اجتماعی از مفهوم تاب آوری اشاره نمود.📷بالا بردن آگاهی افراد جامعه برایتاب آوری


رسانه تاب آوری ایران


اولین رسانه تاب آوری ایران


رسانه تاب آوری ایران محصول بیش از یک دهه فعالیت رسانه ای، به همراه اندوخته ای از تجارب کنشگری های اجتماعی- رسانه ای مبتنی بر مجموعه رسانه های تخصصی ایرانیان می باشد.


این رسانه با هدف غایی بسترسازی های لازم جهت طرح ریزی ها و برنامه نویسی اجرایی مبتنی بر آموزش و ارتقاء تاب آوری اجتماعی در سرتاسر کشور ایجاد گشته است.


رسانه تاب آوری ایران؛ اهداف، برنامه ها و چشم انداز


  • این رسانه به عنوان اولین رسانه رسمی و تخصصی تاب آوری کشور با برخورداری از کارگروههای زیرشاخه اش اعم از تیم های مترجمین، پژوهش، آموزش و اطلس استانها در تابستان سال ۱۴۰۲ تاسیس شد.
  • دفتر مرکزی این رسانه واقع در استان گیلان – شهرستان بندرانزلی – مرکز مددکاری اجتماعی و دفتر رسانه های مددکاری اجتماعی و تاب آوری ایرانیان با شماره تماس های ۴۴۵۵۱۸۴۳-۰۱۳ | ۰۹۲۰۲۵۲۱۵۴۴ می باشد.
  • برگزاری میزگردهای تخصصی تاب آوری در ابعاد مختلف وجه تمایز این رسانه با سایر وبسایتهای فعال اجتماعی  روانشناختی کشور می باشد که بطور هفتگی به شکل حضوری و آنلاین با حضور نخبگان اجتماعی حوزه های مختلف در دفتر این رسانه برگزار می شود.
  • این پایگاه اینترنتی دارای پایگاههای متنوع و قدرتمند در شبکه های اجتماعی می باشد و کلیه مطالب و عملکرد این رسانه بطور همزمان با وبسایت، در پایگاههای توییتر، فیس بوک، لینکداین، اینستاگرام و تلگرام منتشر می شوند.


رسانه تاب آوری ایران


وبسایت تاب آوری ایران در نظر دارد مرکزی جهت هم افزایی نویسندگان، پژوهشگران و مدرسین تاب آوری در سطح کشور باشد و تا این لحظه از حیات این رسانه کشوری، متخصصین زبده و خبره ای را از حوزه های مختلف روانشناسی و مددکاری اجتماعی گردهم آورده است.


رسانه تاب آوری و خانه تاب آوری، تفاوتها و شباهتها


تفاوتها و شباهتهای رسانه تاب آوری با خانه تاب آوری ایران

Resiliency Media and Home of Resilience, Differences and Similarities


رسانه تاب آوری ایران از خانه تاب آوری ایران متفاوت است. رسانه تاب آوری ایران به نشانی talisweb.ir که نام و عنوان دیگرش رسانه تاب آوری اجتماعی ایران است در سال ۱۴۰۲ به همت رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان که یکی از با قدمت ترین رسانه های تاریخ مددکاری اجتماعی ایران می باشد و با مدیریت دکتر جواد طلسچی یکتا ایجاد گشته است در صورتیکه تاریخچه ایجاد خانه تاب آوری ایران به نشانی resilienc به عنوان یک سایت با قدمت در تاریخ تاب آوری کشور از این مبحث متفاوت و متمایز است.


رسانه تاب آوری ایران نخستین مرجع رسمی تاب آوری اجتماعی کشور است که در سال ۱۴۰۲ تاسیس شد. این رسانه با انتشار مقالات، کتاب های تخصصی و تازه های تاب آوری در سطح ایران و جهان فعالیت خود را شروع کرد. امروزه تاب آوری در علوم طبیعی، انسانی، اجتماعی و گفتمان های سیاسی، تجاری و اجتماعی کاربرد دارد. همه افراد جامعه برای مقابله با خطرات جدیدی همچون بحران های مالی، همه گیری، تنش های ژئوپلیتیکی و… لازم است با مفهوم انعطاف پذیری و تاب آوری به خوبی آشنا شوند.


رسانه تاب آوری ایران به عنوان یک مرجع رسمی آموزش و پژوهش این مفاهیم را به همه گروه های جامعه یاد می دهد و به آنها می آموزد که در بحران ها و چالش ها چگونه انعطاف داشته باشند. به بیانی ساده تر این رسانه با اطلاع رسانی صحیح، آموزش و سرگرمی افراد جامعه را منسجم و متعادل می کند. بنابراین می توان گفت که آشنایی با رسانه های تاب آور برای همه افراد جامعه اهمیت زیادی دارد.


رسانه تاب آوری ایران با چه اهدافی تشکیل شده است؟


یکی از اصلی ترین اهداف رسانه تاب آوری ایران آموزش های حقیقی و مجازی در حوزه تاب آوری می باشد. معمولا این آموزش ها در راستای بالا بردن آگاهی و اطلاعات اقشار مختلف جامعه برای مقابله با ناملایمات و بحران های زندگی انجام می شوند. مفید و موثر بودن این آموزش ها اهمیت زیادی دارد؛ چرا که افراد جامعه با اتکا به این رسانه ها می بایست سطح تاب آوری فردی و اجتماعی خود را بالا ببرند. به عبارتی دیگر، رسانه تاب آوری ایران همواره در تلاش است با افزایش کیفیت آموزش ها، وحدت و هماهنگی را در میان افراد مختلف جامعه به وجود بیاورد. 


کیفیت زندگی افراد جامعه در شرایط بحرانی کاملا به رسانه های تاب آوری بستگی دارد. هرچقدر که آموزش ها مناسب تر باشند، جامعه منسجم تر خواهد بود. بد نیست که بدانید استفاده از ابزارهای قدرتمند، سرورهای اختصاصی، بررسی دقیق اخبار و… در موفقیت یک رسانه تاب آوری ایران بی تاثیر نیست. شایان ذکر است که همفکری و همکاری با اعضای مختلف تیم به جهت تعیین زیرساخت های لازم برای تاسیس رسانه تاب آوری اجتماعی از دیگر اهداف رسانه تاب آوری ایران به شمار می رود.


بررسی تاریخچه رسانه تاب آوری ایران و بنیانگذار آن


تمامی اقدامات و فعالیت های رسانه تاب آوری ایران از سال ۱۴۰۲ تحت نظارت مستقیم دکتر جواد طلیسچی یکتا انجام می شوند. ناگفته نماند که از ایشان به عنوان بنیانگذار رسانه تاب آوری ایران یاد می شود. رسانه تخصصی مددکاری اجتماعی ایرانیان از سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را در زمینه تاب آوری شروع کرد.


این مجموعه با داشتن یک تیم حرفه ای و متخصص شاخه جدیدی با عنوان خانه تاب آوری ایرانیان را تشکیل داد. رسانه ایرانیان در حوزه تاب آوری فعالیت های علمی تحقیقاتی زیادی انجام داده است. از مهمترین اهداف این رسانه تاب آوری ایران می توان به ارتقاء سطح دانش و افزایش آگاهی اجتماعی از مفهوم تاب آوری اشاره نمود.


رسانه تاب آوری ایران نقشه راه دارد


در پایان لازم به ذکر است رسانه تاب آوری ایران از خانه تاب آوری ایران متفاوت است.

رسانه تاب آوری ایران به نشانی talisweb.ir که نام و عنوان دیگرش رسانه تاب آوری اجتماعی ایران است در سال ۱۴۰۲ به همت رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان که یکی از با قدمت ترین رسانه های تاریخ مددکاری اجتماعی ایران می باشد و با مدیریت دکتر جواد طلسچی یکتا ایجاد گشته است در صورتیکه تاریخچه ایجاد خانه تاب آوری ایران به نشانی resilienc  به عنوان یک سایت قابل احترام در تاریخ تاب آوری کشور از این مبحث متفاوت و متمایز است لذا با توجه به مطالب غیررسمی انتشاریافته در برخی وبگاهها خاطرنشان می گردد که این دو وبسایت با دامنه های متفاوت و نیز بنیانگذارانش متفاوت از هم هستند و نباید به اشتباه گرفته بشوند.


رسانه تاب آوری ایران: اهداف و برنامه های پیش رو


مقدمه

رسانه ها به عنوان یکی از ارکان اساسی جامعه، نقش مهمی در شکل دهی به افکار عمومی و انتقال اطلاعات دارند. در این میان، رسانه تاب آوری ایران به عنوان یک نهاد نوین و موثر در عرصه رسانه ای کشور، با هدف ارتقاء تاب آوری اجتماعی و فرهنگی در برابر چالش ها و بحران ها تاسیس شده است. این مقاله به بررسی اهداف رسانه تاب آوری ایران و برنامه های پیش رو آن می پردازد.


رسانه تاب آوری ایران

رسانه تاب آوری ایران به عنوان یک رسانه مستقل و معتبر، با تمرکز بر ارتقاء آگاهی عمومی و تقویت روحیه تاب آوری در جامعه، فعالیت می کند. این رسانه به دنبال ایجاد فضایی است که در آن افراد بتوانند به اطلاعات دقیق و موثق دسترسی پیدا کنند و در مواجهه با بحران ها و چالش های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، آمادگی لازم را داشته باشند.


اهداف رسانه تاب آوری ایران

رسانه تاب آوری ایران اهداف متعددی را دنبال می کند که در زیر به برخی از آن ها اشاره می شود:

  1. افزایش آگاهی عمومی: یکی از اهداف اصلی این رسانه، افزایش آگاهی عمومی در مورد تاب آوری و اهمیت آن در زندگی روزمره است. این رسانه با ارائه محتوای آموزشی و تحلیلی، سعی در ارتقاء سطح دانش جامعه در این زمینه دارد.
  2. ترویج فرهنگ تاب آوری: رسانه تاب آوری ایران به دنبال ترویج فرهنگ تاب آوری در جامعه است. این فرهنگ به افراد کمک می کند تا در برابر چالش ها و بحران ها مقاوم تر شوند و بتوانند به راحتی از مشکلات عبور کنند.
  3. ایجاد شبکه های حمایتی: این رسانه تلاش می کند تا با ایجاد شبکه های حمایتی، افراد را به یکدیگر متصل کند و فضایی برای تبادل تجربیات و اطلاعات فراهم آورد. این شبکه ها می توانند به عنوان یک منبع حمایت در زمان های بحران عمل کنند.
  4. تحلیل و بررسی بحران ها: رسانه تاب آوری ایران به تحلیل و بررسی بحران های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی می پردازد و سعی دارد تا راهکارهای موثری برای مقابله با این بحران ها ارائه دهد.
  5. تقویت مشارکت اجتماعی: این رسانه به دنبال تقویت مشارکت اجتماعی و فعال سازی جامعه در مواجهه با چالش ها است. با ایجاد فضایی برای گفت وگو و تبادل نظر، رسانه تاب آوری ایران سعی دارد تا افراد را به مشارکت در حل مسائل اجتماعی ترغیب کند.


برنامه های پیش رو

رسانه تاب آوری ایران برای تحقق اهداف خود، برنامه های متنوعی را در نظر دارد که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می شود:

1. تولید محتوای آموزشی

یکی از برنامه های اصلی رسانه تاب آوری ایران، تولید محتوای آموزشی در زمینه تاب آوری است. این محتوا شامل مقالات، ویدئوها، پادکست ها و وبینارها خواهد بود که به افراد کمک می کند تا با مفاهیم تاب آوری آشنا شوند و راهکارهای موثری برای افزایش تاب آوری خود بیاموزند.

2. برگزاری کارگاه های آموزشی

رسانه تاب آوری ایران برنامه ریزی کرده است تا کارگاه های آموزشی را در زمینه های مختلف تاب آوری برگزار کند. این کارگاه ها به افراد این امکان را می دهد که به صورت عملی با مفاهیم تاب آوری آشنا شوند و مهارت های لازم را برای مواجهه با بحران ها کسب کنند.

3. ایجاد پلتفرم های آنلاین

ایجاد پلتفرم های آنلاین برای تبادل تجربیات و اطلاعات یکی دیگر از برنامه های رسانه تاب آوری ایران است. این پلتفرم ها به افراد این امکان را می دهند که به راحتی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و از تجربیات یکدیگر بهره مند شوند.

4. همکاری با نهادهای دولتی و غیردولتی

رسانه تاب آوری ایران به دنبال همکاری با نهادهای دولتی و غیردولتی برای تحقق اهداف خود است. این همکاری ها می تواند شامل برگزاری همایش ها، کارگاه ها و پروژه های مشترک باشد که به ارتقاء تاب آوری در جامعه کمک می کند.

5. تولید مستندات و گزارش های تحلیلی

تولید مستندات و گزارش های تحلیلی در مورد بحران های اجتماعی و اقتصادی نیز یکی از برنامه های رسانه تاب آوری ایران است. این مستندات می توانند به عنوان منبعی معتبر برای تصمیم گیری های کلان در زمینه مدیریت بحران ها مورد استفاده قرار گیرند.


نتیجه گیری

رسانه تاب آوری ایران با اهداف بلندپروازانه و برنامه های متنوع خود، به دنبال ارتقاء تاب آوری اجتماعی و فرهنگی در جامعه است. این رسانه با تولید محتوای آموزشی، برگزاری کارگاه های آموزشی، ایجاد پلتفرم های آنلاین و همکاری با نهادهای مختلف، سعی دارد تا به افراد کمک کند تا در برابر چالش ها و بحران ها مقاوم تر شوند. با توجه به اهمیت تاب آوری در زندگی روزمره، فعالیت های رسانه تاب آوری ایران می تواند نقش بسزایی در بهبود کیفیت زندگی افراد و جامعه ایفا کند.


6. توسعه برنامه های مشاوره ای

رسانه تاب آوری ایران همچنین به توسعه برنامه های مشاوره ای در زمینه تاب آوری می پردازد. این برنامه ها شامل مشاوره های فردی و گروهی است که به افراد کمک می کند تا در مواجهه با چالش ها و بحران ها، راهکارهای موثری را پیدا کنند و احساس تنهایی نکنند. با ایجاد فضایی امن و حمایتی، افراد می توانند به راحتی مشکلات خود را مطرح کرده و از تجربیات مشاوران بهره مند شوند.


7. برگزاری رویدادهای فرهنگی

رسانه تاب آوری ایران به منظور ترویج فرهنگ تاب آوری، برگزاری رویدادهای فرهنگی را در دستور کار خود قرار داده است. این رویدادها می توانند شامل نمایشگاه ها، جشنواره ها و کنسرت ها باشند که در آن ها به اهمیت تاب آوری و چگونگی مواجهه با بحران ها پرداخته می شود. این فعالیت ها می توانند به تقویت روحیه جمعی و ایجاد حس همبستگی در جامعه کمک کنند.


8. راه اندازی کمپین های آگاهی بخشی

رسانه تاب آوری ایران برنامه ریزی کرده است تا کمپین های آگاهی بخشی را در سطح ملی و محلی راه اندازی کند. این کمپین ها با هدف افزایش آگاهی عمومی در مورد تاب آوری و ارائه اطلاعات مفید در مورد چگونگی تقویت آن طراحی شده اند. از طریق رسانه های اجتماعی، وب سایت ها و دیگر ابزارهای ارتباطی، این کمپین ها می توانند به سرعت به مخاطبان دسترسی پیدا کنند.


9. ایجاد همکاری های بین المللی

رسانه تاب آوری ایران به دنبال ایجاد همکاری های بین المللی با سازمان ها و نهادهای مشابه در دیگر کشورها است. این همکاری ها می تواند شامل تبادل تجربیات، برگزاری کنفرانس های مشترک و پروژه های تحقیقاتی باشد که به ارتقاء تاب آوری در سطح جهانی کمک می کند. با یادگیری از تجربیات دیگر کشورها، رسانه تاب آوری ایران می تواند به بهبود روش های خود در زمینه تاب آوری بپردازد.


10. ارزیابی و بازخورد

برای اطمینان از اثربخشی برنامه ها و فعالیت های خود، رسانه تاب آوری ایران به ارزیابی و جمع آوری بازخورد از مخاطبان توجه ویژه ای دارد. این ارزیابی ها می توانند به شناسایی نقاط قوت و ضعف برنامه ها کمک کنند و به رسانه این امکان را بدهند که به طور مداوم در جهت بهبود کیفیت خدمات خود گام بردارد.


چشم انداز آینده


با توجه به برنامه های گسترده و اهداف بلندپروازانه، رسانه تاب آوری ایران در نظر دارد تا به یک الگوی موفق در زمینه تاب آوری اجتماعی و فرهنگی تبدیل شود. این رسانه با تکیه بر مشارکت فعال جامعه و همکاری با نهادهای مختلف، امیدوار است که بتواند به عنوان یک منبع معتبر و موثر در ارتقاء تاب آوری در کشور عمل کند. در نهایت، رسانه تاب آوری ایران به دنبال ایجاد جامعه ای مقاوم و پایدار است که در آن افراد بتوانند با اعتماد به نفس و امید به آینده، با چالش ها و بحران ها مواجه شوند.


11. ترویج پژوهش های علمی

رسانه تاب آوری ایران همچنین به ترویج پژوهش های علمی در زمینه تاب آوری و مدیریت بحران توجه ویژه ای دارد. با همکاری با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، این رسانه به دنبال انتشار مقالات علمی و پژوهش های کاربردی است که می تواند به بهبود روش های تاب آوری در جامعه کمک کند. این پژوهش ها می توانند به عنوان مبنایی برای سیاست گذاری های موثر در زمینه مدیریت بحران ها مورد استفاده قرار گیرند.


12. ایجاد برنامه های ویژه برای گروه های آسیب پذیر

رسانه تاب آوری ایران به اهمیت توجه به گروه های آسیب پذیر جامعه، از جمله زنان، کودکان و سالمندان، پی برده و برنامه های ویژه ای را برای این گروه ها طراحی کرده است. این برنامه ها شامل مشاوره های خاص، کارگاه های آموزشی و فعالیت های فرهنگی است که به این افراد کمک می کند تا تاب آوری خود را افزایش دهند و در برابر چالش ها و بحران ها مقاوم تر شوند.


13. استفاده از فناوری های نوین

رسانه تاب آوری ایران با بهره گیری از فناوری های نوین، به دنبال ایجاد ابزارهای دیجیتال و اپلیکیشن هایی است که به افراد کمک می کند تا در زمان بحران ها اطلاعات لازم را به سرعت دریافت کنند و با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این ابزارها می توانند به عنوان یک منبع اطلاعاتی در زمان های بحرانی عمل کنند و به افراد این امکان را بدهند که به راحتی به منابع حمایتی دسترسی پیدا کنند.


14. ایجاد محتوای چندرسانه ای

رسانه تاب آوری ایران همچنین به تولید محتوای چندرسانه ای، از جمله ویدئوها و پادکست ها، توجه دارد. این محتواها می توانند به شکل جذاب تری اطلاعات را به مخاطبان منتقل کنند و به افزایش آگاهی عمومی در مورد تاب آوری کمک کنند. با استفاده از داستان های واقعی و تجربیات افراد، این رسانه می تواند به ایجاد ارتباط عاطفی و انگیزشی با مخاطبان بپردازد.


15. ترویج فعالیت های داوطلبانه

رسانه تاب آوری ایران به ترویج فعالیت های داوطلبانه در جامعه نیز توجه دارد. با ایجاد فرصت های داوطلبانه، این رسانه به افراد این امکان را می دهد که در فعالیت های اجتماعی و فرهنگی شرکت کنند و به تقویت روحیه همبستگی و همکاری در جامعه کمک کنند. این فعالیت ها می توانند به عنوان یک منبع انگیزه برای افراد عمل کنند و آن ها را به مشارکت در حل مسائل اجتماعی ترغیب کنند.


نتیجه گیری نهایی


رسانه تاب آوری ایران با اتخاذ رویکردهای نوآورانه و جامع، به دنبال ایجاد یک جامعه تاب آور و مقاوم است. با اجرای برنامه های متنوع و همکاری با نهادهای مختلف، این رسانه امیدوار است که بتواند به عنوان یک منبع معتبر و موثر در زمینه تاب آوری اجتماعی و فرهنگی عمل کند. در نهایت، هدف این رسانه ارتقاء کیفیت زندگی افراد و ایجاد فضایی امن و حمایتی برای همه اعضای جامعه است تا بتوانند با چالش ها و بحران ها به بهترین نحو ممکن مواجه شوند.


وبگاه پشتیبان رسانه تاب آوری ایران در پایگاه خبری مددکارنیوز