شناسایی وسایل و رویدادهای IoT بر پایه طول بسته از ترافیک رمز شده

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی ایده های نوین در فنی و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: INFM04_092
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 609
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدحسین موذن رضامحله

کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

هادی ویشکی نژاد

کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

چکیده

اخیرا، الگوریتم های یادگیری ماشین برای شناسایی اینترنت اشیا (IoT) و رویدادها استفاده شده اند. با این حال، پیشنهادها موجود ممکن است بار مفید بسته را بررسی کنند، چیزی که خطرات را برای حریم خصوصیکاربران IoT ایجاد می کند و ممکن است از چندین مشخصه استفاده کند و پیچیدگی محاسبات برای طبقه بندی ترافیک را افزایش دهد. علاوه بر این، تکنیک های موجود ممکن است از مکانیزم های پیچیده برای استخراجمشخصات ترافیک از جمله ایجاد بردارهای حاوی اطلاعات از جلسات پروتکل کنترل انتقال (TCP) استفاده کنند. این مقاله یک راه حل پیشنهاد می کند که از آمار طول بسته از ترافیک رمز شده برای توصیف رفتاردستگاه ها و رویدادهای IoT در یک سناریوی خانگی هوشمند استفاده می کند. راه حل تنها از میانگین آماری، انحراف استاندارد و تعداد of که در یک پنجره یک بعدی انتقال می یابد، استفاده می کند، که می تواند از ترافیکرمز شده استخراج شود و استفاده از بردارهای TCP غیر ضروری را ایجاد کند. راه حل، وسایل و رویدادهای IoT را شناسایی می کند، مانند دستورها صوتی برای دستیاران هوشمند، و همچنین بین وسایل IoT و non تشخیص داده می شود. راه حل مشخص کردن دستگاه ها و رویدادهای IoT با ترافیک از دو طبقه بندی کننده دنیای واقعی و پنج طبقه بندها مورد ارزیابی قرار می گیرد. این ارزیابی شامل الگوریتم های Nearest -k همسایه های (NN -k ) ، درخت تصمیم گیری، جنگل تصادفی، ماشین بردار پشتیبان (SVM) و رای گیری اکثریت، برخی از محبوب ترین الگوریتم های طبقه بندی ترافیک است. نتایج نشان می دهند که الگوریتم جنگل تصادفی می تواند تا 96 % از دقت در شناسایی دستگاه ها، 99 % دقت در تشخیص بین وسایل IoT و non و 99 % دقت در شناسایی وقایع دستگاه IoT دست یابد.

کلیدواژه ها

طبقه بندی ترافیک، اینترنت اشیا، داده های رمزگذاری شده، شناسایی رویداد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.