تبیین ارتباط میان عدم تمرکز، مشارکت کارکنان و ظرفیت جذب در نوآوری و عملکرد سازمانی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت
- کد COI اختصاصی: IAMS16_086
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 626
نویسندگان
استاد، گروه مدیریت بازرگانی، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران، ایران
دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران، ایران.
دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران، ایران
چکیده
در عصر حاضر، نوآوری و عملکرد آن ضرورتی اجتناب ناپذیر در بسیاری از سازمان ها بشمار می آید. عدم تمرکز شرکت ها را قادر می سازد بسرعت به نیازهای در حال تغییر بازار، مشتری و تکنولوژی، پاسخ دهند. مشارکت کارکنان نیز منجر به ایجاد پویایی در سازمان می شود و از طرفی ظرفیت جذب به عنوان یک شاخص مهم، شرکت ها را قادر می سازد دانش را برای حفظ مزیت رقابتی به دست آورند، جذب و تغییر دهند و از آن بهره برداری کنند. بنابراین هدف تحقیق این است که جنبه های سازمانی مانند ایجاد عدم تمرکز، مشارکت کارکنان، ظرفیت جذب و آثار متقابل آنها را بر عملکرد نوآوری و عملکرد کسب وکار بررسی کند. مقاله حاضر پژوهشی و روش تحقیق آن به صورت پیمایشی-تحلیلی و با استفاده از پرسشنامه ای که پایایی و روایی آن تایید شده انجام گرفته است. با استفاده از نمونه گیری تصادفی از جامعه آماری که شامل کارکنان یک شرکت خدماتی تحت پوشش دولت در شهر تهران است، تعداد 50 پرسشنامه تکمیل شده با استفاده از نرم افزار SPSS مورد بررسی قرار گرفت. یافته تحقیق نشان می دهد ایجاد عدم تمرکز، مشارکت کارکنان و ظرفیت جذب با عملکرد نوآوری رابطه معنادار مثبت دارد و عملکرد نوآوری نیز بر عملکرد کسب و کار موثر استکلیدواژه ها
نوآوری، ایجاد عدم تمرکز، ظرفیت جذب، مشارکت کارکنان، عملکرد کسب و کارمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.