تحلیل شکاف بین کارآفرینی سازمانی و نوآوری: شواهدی مبتنی بر یافته های GEM

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مدیریت
  • کد COI اختصاصی: IRIMC08_041
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1419
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا زالی

عضو هیئت علمی دانشکده کارافرینی دانشگاه تهران

کامران ملک خسروی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده کارافرینی

چکیده

یافته های دیده بان جهانی کارآفرینی GEMدر ایران بیانگر آن است که درسال 2008 شاخص اعتماد به نواوری تقاضای نوآوری در کشور ایران برابر با 62 درصد بوده است در واقع بر مبنای این شاخص در ایران تمایل زیادی به خرید محصولات و خدمات جدید و همچنین اشتیاق به خریدن محصولات و خدماتی که تکنولوژی جدید را به کار گرفته است وجود دارداما در مقابل کسب و کارهای ایرانی نتوانسته اند به این نیاز پاسخ دهند و میزان عرضه نوآوری د رکسب و کارهای ایرانی تنها 25/98 درصد بوده است برای از بین بردن و یا حداقل کاهش فاصله بین عرضه و تقاضای نوآوری در ایران کارآفرینی سازمانی / شرکتی به عنوان یک استراتژی پیشنهاد می شود. در تحقیقات پیشین در ارتباط با شکاف بین کارآفرینی سازمانی و نوآوری مک فادزان پیشنهاد نموده بود نگرشهای کارآفرینانه چشم انداز کارافرینانه و اقدامات کارافرینانه می توانند در رابطه با خلا بین کارافرینی سازمانی و فرایند نوآوری مورد بررسی قرا رگیرند.

کلیدواژه ها

نوآوری ، کارافرینی سازمانی، عرضه نوآوری، تقاضای نوآوری، گرایش کارآفرینانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.