ارائه الگوی نهادینه سازی تعلیم وآموزش کارآفرینی در مدارس دبستان ایرانی با رویکرد جهانی انتاریو بر اساس نرم افزار اطلس

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مدارس کارآفرین (با رویکرد برنامه ریزی درسی)
  • کد COI اختصاصی: ENSC02_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 758
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کمال سخدری

دکتری تخصصی کارآفرینی از استرالیا و عضو هئیت علمی دانشگاه تهران

امیر حسین مقدسی لیچاهی

کارشناس ارشد مدیریت آموزشی، دانشگاه شهید رجایی تهران

بهزاد خاتمی

دانشجوی دکتری تخصصی کارآفرینی

حامد شعبانی

دکترای تخصصی مدیریت بازرگانی گرایش سیاستگذاری، دانشگاه تهران.

چکیده

کار آفرینی با ترکیب جدید منابع به دنبال ایجاد ارزش و بهره برداری از فرصت ها برای مشتریان است. این پژوهش، به بررسی وضعیت مدارس دبستان در سطح کشور در زمینه آموزش کارآفرینی می پردازد و با هدف ارائه الگوی نهادینه سازی تعلیم وآموزش کارآفرینی در مدارس دبستان ایرانی با تاکید بر رویکرد جهانی انتاریو انجام و از نوع کاربردی بوده و به روش توصیفی-تحلیلی و بررسی مقالات و کتب مربوطه با رویکرد زمینه ای انجام شده است. اطلاعات لازم برای این تحقیق از طریق جستجوی کتابخانه ای و بانک های معتبر اطلاعاتی داخلی جمع آوری شده و به منظور دستیابی به دیدگاه های ژرف و عمیق نگری در موضوعات مرتبط با پژوهش، روش تحلیل، افزون بر روش تکیه بر موضوعات نظری و تحلیل سیستماتیک با هر دو رویکرد پهنانگر و ژرفانگر، استفاده از تکینیک های آمار توصیفی بوده است. نتایج این تحقیق ما را به الگوی نهایی نهادینه سازی تعلیم و آموزش کارآفرینی در مدارس دبستان می رساند که ویژگی منحصر به فرد آن کاربردی بودن آن است و پیشنهادات 15 گانه پژوهش در راستای تقویت و ارتقای شناخت و به کارگیری مفاهیم مطرح در تعلیم وآموزش کارآفرینی در مقطع دبستان با تکیه بر رویکرد جهانی انتاریو و بهره برداری از نظریه متخصصان و تحلیل نرم افزار اطلس ارائه گردیده اند.

کلیدواژه ها

آموزش کارآفرینی، مدارس کار آفرینی، چالش های آموزش کارآفرینی، الگوهای آموزش کارآفرینی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.