تاثیر هشت هفته تمرینات تناوبی در ارتقاء سطح آمادگی جسمانی، LDL-C و HDL-C؛ TG و BMI مردان چاق شهرستان اسلام آباد غرب

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: کنفرانس ملی علوم ورزشی، تربیت بدنی و سلامت اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: SPORTBCNF01_010
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 630
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نادر احمد بیگی

کارشناس ارشد تربیت بدنی، فیزیولوژی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آباد غرب، ایران

چکیده

این تحقیق با هدف تعیین تاثیر تاثیر هشت هفته تمرینات تناوبی در ارتقاء سطح آمادگی جسمانی LDL-C و ،HDL-C؛ TG و BMI مردان چاق شهرستان اسلام آباد غرب انجام شد. آزمودنی های این تحقیق شامل مردان چاق و دارای اضافه وزن 25 تا 40 ساله مراجعهکننده به باشگاههای ورزش اسلامآباد غرب جهت کاهش وزن بود .جهت تعیین تعداد نمونه ها؛ پس از جمع آوری اطلاعات فردی، وضعیت سلامتی، دارا بودن شرایط آزمون و کسب رضایت نامه کتبی برای شرکت در پژوهش بر اساس امکانات محقق، 30 نفر بهصورت داوطلبانه انتخاب شدند. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه مردان چاق و دارای اضافه وزن 25 تا 40 ساله شهرستان اسلام آبد غرب می باشد. نمونه های تحقیق به عنوان نمونه در دسترس و داوطلب شرکت در پژوهش انتخاب می شدند. جهت تعیین تعداد نمونه ها؛ پس از جمع آوری اطلاعات فردی، وضعیت سلامت، دارا بودن شرایط آزمون وکسب رضایت نامه کتبی برای شرکت در پژوهش بر اساس امکانات محقق، 30 نفر به صورت داوطلبانه انتخاب شدند. در ادامه، این تعداد افراد پس از همگن شدن از لحاظ سن و شاخص توده بدنی به طور تصادفی در 2 گروه تمرین تناوبی ( 15 نفر) و کنترل ( 15 نفر) قرار گرفتند. 1. نتایج تحقیق نشان داد که روش تمرین تناوبی بر روی توان بی هوازی درمردان چاق تاثیر داشته است -T=85/15(Df=28، Sig=0/000) ؛ 2. روش تمرین تناوبی بر روی BMI در مردان چاق T=978/5 -(Df=28، Sig=0/000) تاثیر داشته است. ؛ 3.روش تمرین تناوبی بر سطح LDL-C در مردان چاق T=558/8-(Df=28، =Sig0/000) تاثیر داشته است. ؛ 4. روش تمرین تناوبی بر سطح HDL-C در مردان چاق T=517/7- (Df=28، Sig=0/000) تاثیر داشته است. ؛ 5.روش تمرین تناوبی بر سطح TG در مردان چاق تفاوت وجود دارد T=883/5-(=Df28، =Sig0/000) تاثیر داشته است.

کلیدواژه ها

تمرینات تناوبی، آمادگی جسمانی، LDL-C و HDL-C و TG، مردان چاق

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.