شناسایی چالش های فروش آنلاین لوازم الکترونیکی در ایران

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت،حسابداری، اقتصاد و بانکداری در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: MAEBCONF02_025
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 499
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نازلی کریمانی

دانشجوی دکتری رشته مدیریت بازرگانی، گرایش بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر

سیامک موسوی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر

چکیده

هدف تحقیق حاضر شناسایی چالش های پیش روی فروش آنلاین لوازم الکترونیکی در ایران می باشد. که در آن به روش گرندد تئوری سعی در تئوری سازی بنیادی داریم. روش تحقیق مورد استفاده از روش تحقیق کمی و کیفی (آمیخته) می باشد. برای استخراج مدل تحقیق، از یک طرف نظریات، تئوری ها، مدل ها، رویکردها و چارچوب های مرتبط با فروش آنلاین و از طرف دیگر تحقیقات پیشین خارجی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین از دیدگاه متخصصان نیز استفاده شده است. برای حجم نمونه به روش کیفی برای بدست آوردن از جامعه آماری به روش گلوله برفی تعداد 9 نفر از متخصصان و کارشناسان فناوری اطلاعات شناسایی شد و با آنها مصاحبه مستقیم صورت گرفت و یا از پرسشنامه باز استفاده گردید. در روش کمی جامعه آماری مورد تحقیق حاضر شامل صاحبان سایت های فروش آنلاین لوازم الکتریکی و مشتریان اینترنتی می باشد. برای تعیین حجم نمونه در بخش کمی از جدول مورگان استفاده شده که تعداد آنها 384 نفر گردیده است. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شده است که روایی آن توسط خبرگان تایید گردیده و برای پایایی از آلفای کرونباخ بهره گرفته شد که ضریب آلفای کرونباخ پرسشنامه 0/79 بدست آمد، و نشانگر پایایی بالای پرسشنامه می باشد. نتایج نشان می دهد که سه عامل بر فروش آنلاین لوازم الکترونیکی موثر واقع شده اند: زیرساخت های فیزیکی و فنی، زیرساخت های فرهنگی، زیرساخت های حقوقی و امنیتی، زیرساخت های آموزشی می باشد.

کلیدواژه ها

فروش آنلاین، تجارت الکترونیکی، لوازم الکترونیکی، زیرساخت ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.