بررسی تطبیقی تاثیر مولفه های تفکر استراتژیک بر توانمندسازی کارکنان گروه شهرسازی دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
- کد COI اختصاصی: CAUM02_519
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 683
نویسندگان
مدرس گروه شهرسازی، دانشکده عمران، معماری و هنر، دانشگاه علوم تحقیقات تهران، ایران
مدیر گروه و دانشیار گروه شهرسازی، دانشکده عمران، معماری و هنر، دانشگاه علوم تحقیقات تهران، ایران
دانشجو کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری، دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران
دانشجو کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری، دانشکده نلوم اجتمانی، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران
چکیده
مقاله حاضر به تاثیر مولفه های تفکر استراتژیک بر توانمندسازی کارکنان گروه شهرسازی دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران می پردازد. سوال اصلی مقاله حاضر این است که آیا اساسا مولفه ها ای تفکر استراتژیک بر توانمندسازی تفکر استراتژیک کارکنان تاثیرگذار هستند یا خیر و اگر تاثیر گذارند چگونه می توان توانمندسازی تفکر استراتژیک کارکنان را که عنصری اساسی در جهت افزایش کیفیت فعالیت های آموزشی و را توسعه داد. در این مقاله سعی شده است تا با شناخت وضعیت مولفه های تفکر استراتژیک در دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران از وجود یا عدم وجود تاثیر مولفه های تفکر استراتژیک بر توانمندسازی تفکر استراتژیک کارکنان در سازمان مورد مطالعه آگاهی یابیم. جامعه ی آماری پژوهش شامل کارکنان ستادی این سازمان می باشد که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی به تعیین نمونه ی معرف پرداخته شده است. روش گردآوری داده ها پرسشنامه بوده و روش پژوهش توصیفی _ میدانی است. روش آماری مورد استفاده در این پژوهش شامل تحلیل رگرسیون چند متغیره (گام به گام) برای بررسی تاثیر مولفه های تفکر استراتژیک بر توانمندسازی مدیریت استراتژیک می باشد. نتایج حاصل از جداول آماری موید این مطلب است که مولفه های تفکر استراتژیک بر توانمندسازی تفکر استراتژیک کارکنان گروه شهرسازی دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران تاثیر مثبت دارند. از این رو بهبود توانایی تفکر استراتژیک در این سازمان به عنوان یکی از عوامل کلیدی در اثربخشی فرآیند مدیریت استراتژیک و رشد توانمندسازی تفکر استراتژیک کارکنان، نیازمند توجه بیشتری از سوی مسئولان سازمان می باشد.کلیدواژه ها
استراتژی، مدیریت استراتژیک، تفکر استراتژیک، توانمندسازیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.