نقش صنعتی سازی ساخت و ساز در توسعه ساختمان

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
  • کد COI اختصاصی: CAUM02_384
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 700
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا میرزایی

دانشجوی کارشناسی رشته معماری آموزشکده شهید بهشتی اردکان

چکیده

صنعتی سازی ساختمانی یک فناوری نوآورانه است که منجر به منافع قابل توجهی برای توسعه ساختمان و مردم در یک چشم انداز درازمدت خواهد شد. این صتعت می تواند بسیاری از کاستی هایی که در روش سنتی ساخت و ساز از جمله زمان طولانی ساخت، افزایش هزینه ها، کیفیت پائین ساخت سازها و غیره ... وجود دارد را برطرف می نماید. مقاله حاضر با هدف بررسی تاثیر صنعتی سازی ساخت و ساز در توسعه ساختمان به روش توصیفی تحلیلی و با استفاده از منابع کتابخانه ای شکل گرفت. نتایج پژوهش حاکی از آن است که افزایش صنعتی سازی ساخت و ساز نه تنها در کاهش هزینه ها و پایداری ساختمان موثر می باشد بلکه نقش کلیدی در توسعه ساختمان دارد همچنین به پایداری با کاهش قابل توجه مصرف انرژی و در نتیجه کاهش آلودگی محیط زیست از فرآیند ساخت و ساز کمک می کند. همچنین از مشخصه های بارز و مشکل ساز صنعت ساختمان سازی خصوصا در ایران، به کارگیری مصالح ساختمانی مدرن با استفاده از روش های ساخت و ساز سنتی است. و اینکه رویکرد صرفا مدیریت در ساخت و ساز و صنعتی شدن مسیر اشتباهی است به ویژه برای شرکت ها و پیمانکاران بزرگ، زیرا هم افزایی، نوآوری و بهبود مستمر نمی تواند کنترل شود. با این حال، صنعتی سازی نیازمند ادغام مولفههای کلیدی مختلف زنجیره ارزش است. این مقاله دلایل و تاثیر پیشرفت صنعتی سازی ساخت و ساز و روند آتی آن در توسعه ساختمان را مشخص کرد؛ نتایج پژوهش، اطلاعاتی را برای شکل گیری تصمیم گیری های آینده توسط صنعت ساخت و ساز را فراهم می کند و به ارتقاء صنعتی شدن ساخت و ساز و تاثیر آن در توسعه ساختمان کمک می کند.

کلیدواژه ها

ساختمان، توسعه ساختمان، صنعتی سازی، ساخت و ساز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.