بلاکچین برای اینترنت اشیا

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت دانش، بلاکچین و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: BLOCKCHAIN01_137
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1185
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یاسر علیدادی

دکتری مدیریت دولتی گرایش مدیریت منابع انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، ایران

سیدسالار هاشمی

کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار گرایش استراتژی، دانشگاه علم و فرهنگ، ایران

چکیده

یکی از چالش های اساسی پیش روی اینترنت اشیا که نقش اساسی در موفقیت این تکنولوژی دارد، این است که چگونه می توان تبادلات و تعاملات بین میلیارد ها اینترنت اشیا و هویت دستگاه های مربوط به آن را، امن و ناشناس کرد. مساله ای که که علی رغم تلاش های تحقیقاتی مهم در طول چند سال گذشته، همچنان لاینحل باقی مانده است. از سوی دیگر فناوری های مبتنی بر الگوریتم های بلاکچین، بازارهای امروز5 رمز ارزها را به کلی متحول کرده است چرا که آنها یک دفتر تراکنش توزیع می کنند که نمی تواند توسط یک فرد یا نهاد کنترل یا دستکاری شود. اگرچه بلاکچین می تواند خود را به عنوان درمانی قطعی برای چالش های پیش روی حوزه امنیت و حفظ حریم خصوصی اینترنت اشیا معرفی کند، اما تلاش های تحقیقاتی قابل توجهی باید به منظور انطباق الگوریتم های فشرده محاسباتی بلاکچین با محدودیت های سرسخت انرژی و پردازشی کامپیوترهای امروزی انجام شود.در این مقاله مروری بر ادبیات موجود درباره موضوع اینترنت اشیا انجام خواهیم داد. همچنین یک نقشه راه از چالش های تحقیقاتی پیش روی این تکنولوژی ارائه می دهیم که باید به منظور استفاده از تکنولوژی نوین بلاکچین در اینترنت اشیا مورد توجه قرار گیرد.

کلیدواژه ها

بلاکچین، اینترنت اشیا، امنیت، حریم خصوصی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.