بحران های امنیتی و نقش مدیریت در کارکردهای آن

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت دانش، بلاکچین و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: BLOCKCHAIN01_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2224
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا اخی

کارشناس ارشد،دانشکده فارابی،ایران

اصغر شکری

دانشیار، دانشکده فارابی، ایران

مجید اصغرزاده

دانشیار، دانشکده فارابی، ایران

عرفان چولکی

دانشجوی دکتری فیزیک اتمی ،گروه فیزیک ،دانشکده علوم پایه ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ،ایران

اکبر خیری

کارشناس ارشد مدیریت، دانشکده علوم انسانی، موسسه آموزس عالی غیرانتفاعی فن و دانش، ساوه، تهران

چکیده

این پژوهش در نظر دارد رابطه بین اطلاعات و کارکرد های اطلاعات در مدیریت بحران های امنیتی با هدف رسیدن به شرایط مطلوب بررسی نماید. در عصر حاضر دنیای خالی از تشنج وجود خارجی ندارد. جهان برای رسیدن به پیشرفت دانش های فزآینده و تسخیر مرزهای دانش همچنان تلاش خود را شدت می بخشد، این شدت به طور طبیعی در مسیر خود با چالش ها و رویدادهای طبیعی و سیاسی امنیتی روبرو شد، که پیامدهای آن همان طور که طی سال های قبل مشاهده شده، زندگی بشر را تحت تاثیر قرار داده است. از این رو پیش بینی محیطی امن و توام با آرامش مطلق غیر ممکن خواهد بود، با این حال تلاش انسان بر این است که این محیط امن را ایجاد نماید. مدیریت بحران مختص یک موضوع و یا یک پدیده خاص نیست، مدیریت بحران علمی از مدیریت است که با هدف کنترل عوامل اثرگذار در روند اداره عادی مدیریت به کمک سامانه مدیریتی آمده و تلاش دارد تا شرایط را به وضعیت عادی برگرداند. کارکردهای مدیریت بحران های امنیتی مستلزم اتخاذ روش مناسبی است، که در مولفه های مدیریت بحران نیز وجود دارد که هر کدام به تنهایی یا به صورت ترکیبی در روند اداره بحران تاثیر تاثیر دارد که یکی از مهمترین آنها اطلاعات است.یافته های پژوهش حاضر نشان می دهد که شناخت و درک کارکردها و علل بروز بحران های امنیتی و شناسایی راه های مدیریتی مقابله با آن و تصمیم سازی در مواجه با بحران ها، ضمن آنکه فهم جامع تری از محیط را فراهم می سازد.

کلیدواژه ها

اطلاعات، بحران، کارکرد اطلاعات، مدیریت،

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.