بهبود امنیت ابری توسط سیستمهای تشخیص نفوذ با تکنیکهای محاسبات نرم

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی علوم و تکنولوژی با رویکرد توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: TECHSD05_111
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 368
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبداله کبیری بارچانی

دانشگاه پیام نور مرکز بین الملل قشم

چکیده

همه ما میدانیم که محاسبات ابری به طور گسترده در شبکه سازمانی مورد پذیرش قرار گرفته است. به تدریج دریافتیم که نسل بعد کسب و کارهای ابری عملکرد تجاری فراتر از اجاره نرم افزار انجام میدهند. محاسبات ابری نوعی محاسبات اینترنتی یا اینترنت محور است که زیرساختار، پلتفرم و برنامه بر اساس تقاضا ارائه میشوند. به دلیل گسترش بالای منابع در دسترس آن، شکاف عمدهای در امنیت ابر وجود دارد. رویکردهای مختلفی برای تشخیص نفوذ مورد استفاده قرار میگیرند، اما متاسفانه هیچ کدام از این سیستمهاکاملا0 بی نقص نیستند. بنابراین تلاش برای بهبودی ادامه دارد. در این مقاله سیستمهای تشخیص نفوذ متعدد چند سال اخیر را بررسی کردیم و عقیده داریم که تکنیکهای مبتنی بر محاسبات نرم با هدف بهبود الزامات امنیتی در محیط محاسبات ابری بهتر هستند.

کلیدواژه ها

محاسبات ابری، PaaS (بستر به عنوان سرویس)،)، IDS (سیستم تشخیص نفوذ)، ، NIDS (سیستم تشخیص نفوذ شبکه)،DIDS (سیستم تشخیص نفوذ توزیعی)، VMIDS (سیستم تشخیص نفوذ مبتنی بر ماشین مجازی)، DoS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.