بررسی رابطه عنصر پیشبرد یا ارتقاء از عناصر آمیخته بازاریابی بر حفظ و جذب مشتریان بزرگ و کلیدی بانک مهر اقتصاد استان فارس از دیدگاه مشتریان

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: ماهنامه پژوهش های مدیریت و حسابداری، دوره: 2، شماره: 10
  • کد COI اختصاصی: JR_MAR-2-10_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 378
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عنایت اله برومند

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

علیرضا منظری توکلی

استادیار- جزء هییت علمی گروه فلسفه تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

سنجر سلاجقه

استادیار- جزء هییت علمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

چکیده

پژوهش حاضر تحت عنوان بررسی رابطه عنصر پیشبرد یا ارتقاء از عناصر آمیخته بازاریابی بر حفظ و جذب مشتریان بزرگ و کلیدی بانک مهر اقتصاد استان فارس از دیدگاه مشتریان است و قلمرو مکانی و زمانی آن شامل مشتریان بزرگ بانک از شهریور ماه 1392 تا شهریور ماه 1393 و در استان فارس بوده است.روش های اجرا: به منظور اجرای پژوهش حاضر از روش تحقیق توصیفی پیمایشی استفاده شد. جمع آوری اطلاعات در این پژوهش با استفاده ازیک پرسشنامه 36 سوالی صورت گرفته است. پس از جمع آوری کامل پرسشنامه ها و نمره گذاری آنها، کلیه اطلاعات با استفاده از کامپیوتر و از طریق نرم افزارهای آماری مانند SPSS، EXCEL و MINITAB در دو بخش روش های توصیفی و استنباطی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. مهمترین آزمون های آماری مورد استفاده در این پژوهش شامل آزمون t، کای دو، همبستگی پیرسون و آزمون کندال می باشد. نتایج بدست آمده: سرانجام با توجه به داده ها و آزمون های آماری مورد استفاده در این پژوهش، به این نتیجه رسیدیم که بین هریک از متغیرهای ذکر شده در فرضیه ها و حفظ و جذب مشتریان بزرگ بانک رابطه همبستگی وجود دارد و همگی فرضیه ها پذیرفته شدند.

کلیدواژه ها

عنصر پیشبرد، حفظ و جذب مشتریان، بانک مهر اقتصاد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.