تعیین فشار سینه کار در حفاری تونلها باEPBS با استفاده از روشهای تحلیلی مطالعه موردی: متروی خط 7 تهران

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی مهندسی ژئوتکنیک و مکانیک خاک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICGESM04_053
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1717
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید بداغ ابادی

مهندسین مشاور ساحل

مجید آخوندی

مهندسین مشاور ساحل

چکیده

یکی از پارامترهای مهم در حفاری تونلها در محیطهای شهری با استفاده از دستگاههای تمام مقطع مکانیزه EPB فشارسینه کار می باشد. تعیین مقدار این فشار جهت جلوگیری از تخریب سینه کار و نشست زمین از یک سو و ممانعت از بالازدگی زمین از سوی دیگر بسیار مهم می باشد. بطور کلی روشهای تعیین فشار سین هکار به سه دسته تجربی، تحلیلی و عددی تقسیم می شوند که با توجه به دقت پارامترهای موثر در فشار و همچنین فاز طراحی، از این روشها در تخمین فشار سینه کار استفاده می شود. از این میان روشهای تحلیلی بیشتر مورد توجه قرار گرفته و محققین مختلف روشهای متفاوتی را ارائه نمودند که تفاوت آنها عمدتاً ناشی از فرضیات اولیه و حالت ناپایداری م یباشد. خط 7 متروی تهران با طولی بالغ بر 27 کیلومتر یکی از خطوط در حال اجرای متروی تهران م یباشدکه به دو قطعه شرقی- غربی و شمالی - جنوبی تقسیم می شود. در این مقاله فشار سینه کار در قطعه شرقی - غربی با استفاده از روشهای تحلیلی مورد بررسی قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

فشار سینه کار، روشهای تحلیلی، ماشینهایEPB، ناپایداری تونل، متروی خط7

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.