بررسی تاثیر سیستم برنامه ریزی مواد اولیه بر مدیریت زنجیره تامین با استفاده از روش رگرسیون و مدل AMOS (مورد مطالعه: شرکت توسعه صنایع چاپ و بسته بندی کرمانشاه)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی
  • کد COI اختصاصی: IMCONFERENCE04_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 528
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی علیزاده برمی

دانشجوی دکتری مدیریت صنعتی، گرایش تولید و عملیات، دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی، تهران مرکزی، تهران، ایران

سعید عربی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه،ایران

چکیده

انقلاب اطلاعاتی و ظهور شکل های نوین ارتباطات سازمانی و افزایش سطح توقعات مشتریان در خصوص هزینه محصولات و خدمات، کیفیت، نوآوری و تحویل در زمان تعهد شده با توجه به رقابت فزاینده برای حضور در بازارهای جهانی عواملی هستند حرکت به سمت سیستم های مدرن مدیریت زنجیره تامین را بیش از پیش سرعت بخشیده اند. لذا در این پژوهش به شناسایی و تبیین سیستم های مدیریت مواد و مدیریت زنجیره تامین پرداخته شده است و این که بین سیستم های مدیریت مواد و مدیریت زنجیره تامین رابطه وجود دارد. پژوهش حاضر بر پایه دستاوردهای حاصل از پرسشنامه و نیز مطالعات کتابخانه ای طولانی مدت و عمیق و همچنین با بهره گیری از رهنمودها و نظرات محققین برتر در این حوزه، صورت گرفته است. جامعه آماری این پژوهش شامل: 48 نفر از مدیران و کارشناسان شرکت توسعه صنایع چاپ و بسته بندی کرمانشاه در مقاطع مختلف تحصیلی و دفاتر کاری مختلف در دفتر مرکزی و کارخانه می باشد. همچنین برای برآورد پایایی سازگاری اجزا از طریق روش ضریب آلفای کرونباخ و برای روایی از روش روایی قضاوتی استفاده شده است. روش پژوهش و آماری نیز به ترتیب پیمایشی (استفاده از پرسشنامه) بوده و با نرم افزار AMOS ,SPSS انجام شده است . در این پژوهش بین برنامه ریزی مواد اولیه با مدیریت زنجیره تامین رابطه معنی داری داشته و بر آن تاثیر گذار هستند. بر این اساس پیشنهاد می شود سازمان برای بهبود مدیریت زنجیره تامین می بایست مدیران و کارمندانی باهوش با زمینه اقتصادی مناسب جهت تجزیه و تحلیل بازار و محصولات و مواد اولیه انتخاب کنند تا با تولید مناسب و به موقع محصول و نیز میزان تولید در حجم ابعاد متناسب با بازار تقاضای محصول، بررسی مواد اولیه در جهت رسیدن به اهداف شرکت گام بردارند.

کلیدواژه ها

سیستم مدیریت برنامه ریزی مواد- ام آر پی- (MRP) ، مدیریت زنجیره تامین، شرکت توسعه صنایع چاپ و بسته بندی کرمانشاه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.