ریسک اعتباری و عوامل مدیریتی تاثیرگذار در وصول مطالبات معوق بانک ملی (مطالعه موردی: مدیریت شعب بانک ملی استان قزوین)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: PEHCONF03_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 872
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد دهقان

دانشگاه آزاد واحد قزوین گروه حسابداری، دانشکده حسابداری

چکیده

قدرت اقتصادی بانکها به قدری است که در تمامی دوره ها بحرانهای مالی و اقتصادی از بخش بانکی شروع شده و توس همان بخش نیز کنترل می شود .فساد نظام بانکی ایران ناشی از مداخله قدرت در تصمیمات بانکی است و عدم حسن اجرای قوانین در دستگاه های ذی رب از دلایل گسترش فساد می باشند.مهمترین برنامه برای عدم ایجاد فساد در سیستم بانکی حذف حاشیه امنیت سیاسی ،اقتصادی و اجتماعی است. هدف مطالعه حاضر بررسی رابطه بین مدیریت ریسک اعتباری با مطالبات معوق بانک ملی به صورت یک مطالعه مطالعه موردی درمدیریت شعب بانک ملی استان قزوین بوده است. جامعه آماری تحقیق حاضر بانک ملی استان قزوین بوده است. نمونه آماری تحقیق حاضر در مدیریت شعب بانک ملی استان قزوین دربازه زمانی سال های1387-1397،می باشد. پژوهش حاضر به لحاظ روش درجمله تحقیقات توصیفی و ازنوع مطالعات همبستگی می باشد.نتایج تحقیق حاضر نشان می دهد که: رابطه بین مدیریت ریسک اعتباری با مطالبات معوق بانک ملی و به صورت یک مطالعه موردی درمدیریت شعب بانک ملی استان قزوین معنا دار بوده است. ودر سطح خطای 5 (درصد)،وهمچنین درسطح اطمینان 95 (درصد)،رابطه معنی داری را بین دومتغیرمدیریت ریسک اعتباری با مطالبات معوق بانک ملی و به صورت یک مطالعه موردی درمدیریت شعب بانک ملی استان قزوین را نشان می دهد. بنابراین با توجه به خروجی های نرم افزارآماری((SPSS که در جداول فوق نشان داده شده است، می توان بیان نمود،ازآن جا که سطح معنی داری (sig)، کمتراز پنج درصد است، و وجود همبستگی بین این دو متغیر تایید می شود. واین نتایج را می توان به کل جامعه آماری تحقیق، یعنی بانک ملی تعمیم داد.

کلیدواژه ها

مدیریت ریسک اعتباری، مطالبات معوق، مدیریت شعب بانک ملی استان قزوین.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.