آیا از طریق اشتیاق شغلی و کمال گرایی می توان چابکی سازمانی را پیش بینی کرد

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم تربیتی، مدیریت و روانشناسی
  • کد COI اختصاصی: HPCONF03_105
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 595
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رسول رستمی مال خلیفه

دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران.

رضا کریمی

کارشناسی ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی، دانشگاه شهید چمران اهواز .

سهیل سرشار

دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران.

لیلا نعمتی

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، دانشگاه بوعلی سینا، مدرس دانشگاه پیام نور ملایر، همدان

چکیده

مطاله دانشگاه و موسسات آموزشی دولتی و غیر دولتی نقش مهمی در اقتصاد کشور دارند چراکه با تربیت نیروی انسانی مورد نیاز سازمانها و جامعه به مانند مولد اقتصاد عمل کرده و به عنوان زیرساختی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مشغول به فعالیت است اما این مراکز آموزشی برای بهتر و اثربخش عمل کردن نیاز به کارکنانی مشتاق با کمالگرایی مثبت هستند تا در عرصه تغییرات محیطی به صورت چابک و منعطف عمل کنند. بنابراین، پژوهش حاضر با هدف مطالعه تاثیر رابطه بین اشتیاق شغلی و کمال گرایی کارکنان با چابکی سازمانی دانشگاه پیام نور همدان انجام گرفته است. روش پژوهش توصیفی- همبستگی بود. جامعه آماری شامل کلیه کارکنان دانشگاه پیام نور همدان بود که با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند 80 نفر از آنان به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. ابزارهای پژوهش شامل سه پرسشنامه استاندارد شائوفلی و سالانووا ( 2001)، پرسشنامه هویت و فلت (1991) و پرسشنامه شریفی و ژانگ (1999) استفاده شد. روایی محتوایی مورد تایید قرار گرفت. پایایی ابزار پژوهش با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ به ترتیب 0/81، 0/92، 0/91 گزارش شد. نتایج حاکی از آن بود که بین اشتیاق شغلی و کمال گرایی کارکنان با چابکی سازمانی رابطه مثبت و معنادار وجود دارد.

کلیدواژه ها

اشتیاق شغلی، کمال گرایی، چابکی سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.