بررسی و تحلیل وضعیت وفاداری جودوکاران به برندهای جودوگی (لباس جودو) در باشگاه های جودوی استان کرمانشاه

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش ملی برند در ورزش
  • کد COI اختصاصی: CBSCONF01_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 638
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن فتحی

دانشجوی دکتری مدیری ورزشی دانشگاه رزاد اسلامی واحد کرمانشاه

فرشته ادیب

دانشجوی دکتری مدیری ورزشی دانشگاه واحد اسلامی واحد مشهد و کارشناس دبیرخانه همایش

بهرام یوسفی

عضو هیات علمی دانشکده تربت بدنی دانشگاه رازی

رسول نوروزی سید حسینی

دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه تربیت مدرس

چکیده

مقدمه و هدف اصلی پژوهش: هنگامی که مصرف کننده در زندگی روزمره به دنبال برند خاصی جهت برآوردن خواسته هایش اقدام می کند، به دنبال نامی است که رضایت او را جلب کند (ساتون، مک دونالد، میلن و سیمپرهن، 1997). ارتباط بین برند و مشتریان به صورت وفاداری به برند مطرح که از موضوعات مهم پژوهش در مدیریت برند است هابر، و گل ومایر 2009 در بازارهای رقابتی امروزی، تمرکز بر وفاداری به برند ضرورتی راهبردی است به طوری که باشگاه ها و تیم های ورزشی از راهبردهای وفاداری به برند برای جذب و حفظ هواداران و ایجاد مزیت های رقابتی پایدار سود می برند. هدف این پژوهش بررسی و تحلیل وضعیت وفاداری جودوکاران به برندهای جودوگی در باشگاه های جودی استان کرمانشاه بود که با روش توصیفی و تحلیلی و به صورت میدانی به اجرا درآمد. روش و ابزار تحقیق: از روش نمونه گیری خوشه ای تصادفی استفاده و براساس جدول نمونه گیری مورگان 150 نفر از جودوکاران به عنوان نمونه آماری این تحقیق انتخاب شدند. از پرسشنامه وفاداری به برند جونکو 2009 برای جمع آوری اطلاعات استفاده گردید. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و ازمون های فریدمن و یومان ویتنی در سطح P< 0/05 استفاده شد. یافته ها: نتایج نشان داد اولویت وفاداری جودوکاران به برند جودوگی به ترتیب: ارس، میزونو، آدیداس، سامکو، ایران رزم، شاهین رزم و پاکستانی است. P< 0/05، DF=6، X2=16/182 همچنین میان وفاداری به برند در جودکاران زن و مرد تفاوت معنی داری مشاهده نشده. p< 0/01. بحث ونتیجه گیری: آگاهی از رابطه برند با رفتار مصرف کننده (جودوکاران)، شرکت ها را در زمینه مدیریت برند و اثربخشی تبلیغات یاری می کند. موفقیت در ورزش یا یک تیم حرفه ای به نوعی به روابط با هواداران و مصرف کنندگانش وابسته است (ولدریج و ملوار، 2001) و براین اساس برند می تواند نقشی مهم در فعالیت های بازاریابی ایفا کند.

کلیدواژه ها

وفاداری، برند، جودوگی، کرمانشاه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.