نگاشت شبکه تداعیات برند ایران خودرو با استفاده از روش نقشه مفهومی برند

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی در مدیریت،حسابداری و اقتصاد با تاکید بر بازاریابی منطقه ای و جهانی
  • کد COI اختصاصی: ACONF04_672
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 602
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدعلیرضا حسینی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران، ایران

سیدمحمدرضا حسینی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران، ایران

چکیده

امروزه با توجه به حضور خودروسازهای خارجی و به خصوص چینی در بازار خودروی کشور، شرکتهای داخلی برای بقاء، باید دیدگاه ها و ادراکات مشتریان در رابطه با برند خود را بشناسند. آگاهی از تداعیات ذهنی مشتریان در رابطه با برند، میتواند به شرکت برای تولید محصولات و ارائه خدمات مطابق با انتظارات و نیازهای مشتریان کمک نماید. این پژوهش به لحاظ جهت گیری کاربردی، از منظر هدف توصیفی، و به لحاظ صبغه آمیخته متوالی است. پژوهش به دنبال استخراج و ترسیم شبکه تداعیات برند ایرانخودرو از منظر مشتریان شرکت بوده است. بدین منظور از روش نقشه مفهومی برند استفاده شده است . نمونه پژوهش در هر دو بخش استخراج تداعیات و ترسیم نقشه های انفرادی را صد نفر از افرادی که حداقل تجربه یک بار خرید از ایرانخودرو را داشته اند، تشکیل داده است. روش نمونه گیری غیرتصادفی بوده است. نتایج نشان میدهد که به طور کلی در رابطه با برند ایرانخودرو تصویر مطلوبی در ذهن افراد وجود ندارد و شبکه تداعی برند ایرانخودرو شامل تداعیات تولید ملی و کمخرج به عنوان تداعیات مطلوب اصلی که در نقشه اجماعی، با برند ارتباط مستقیم دارند و همچنین تداعیات خدمات پس از فروش ضعیف، اسب خسته، احتکار، مرگ و آپشن کم به عنوان تداعیات نامطلوب اصلی میباشد.

کلیدواژه ها

تداعی برند، ارزش ویژه برند، نقشه مفهومی برند، شبکه تداعی برند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.