امکان سنجی در جهت عملیاتی کردن، پیاده سازی و اجرای بودجه ریزی عملیاتی در شهرداری های کشور (مورد مطالعه: شهرداری کلانشهر تبریز)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: همایش ملی اقتصاد،مدیریت توسعه و کارآفرینی با رویکرد حمایت از کالای ایرانی
- کد COI اختصاصی: EDME01_114
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 853
نویسندگان
گروه حسابداری، واحد ایلخچی، دانشگاه آزاد اسلامی، ایلخچی، ایران
گروه حسابداری، واحد ایلخچی، دانشگاه آزاد اسلامی، ایلخچی، ایران
چکیده
هدف از پژوهش حاضر، امکان سنجی در جهت عملیاتی کردن، پیاده سازی و اجرای بودجه ریزی عملیاتی در شهرداری های کشور (مورد مطالعه: شهرداری کلانشهر تبریز) میباشد که در پنج عوامل مدیریتی، محیطی، انسانی و توانمندی فنی و ساختاری مطالعه حاضر را بررسی میکند. یک پژوهش کاربردی و از نوع پژوهش های تحلیلی است که در آن برای جمع آوری اطلاعات مورد نیاز از هر دو روش کتابخانه ای و میدانی استفاده شده است که در بعد میدانی از پرسشنامه استفاده گردید. جامعه آماری پژوهش، 95 نفر شامل رئیس و معاونین، مدیران مالی و برنامه و بودجه، کارشناسان بودجه و روسا و معاونین مالی شهرداری کلانشهر تبریز می باشد که با استفاده از تابع فریدمن بعنوان ملاک آزمون کننده و ضریب توافق چوپروف با مقیاس فاصله ای لیکرت مورد آزمون قرار خواهد گرفت. نتایج بدست آمده از این پژوهش نشان دهنده این واقعیت است که در حال حاضر شهرداری های کلانشهر تبریز شرایط لازم برای اجرای بودجه ریزی عملیاتی را دارد و از طرفی عوامل جنسیت، تحصیلات و سابقه کار در این توانایی تاثیرگذار نیستندکلیدواژه ها
بودجه ریزی عملیاتی، توانمندی مدیریتی، عوامل محیطی، توانمندی نیروی انسانی، توانمندی فنی، عوامل ساختاری، شهرداری کلانشهر تبریزمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرگذاری تبلیغات و بازاریابی شبکه های اجتماعی بر اعتماد به صنعت بیمه با تاکید بر رضایتمندی مشتریان
- ارائه الگوی نظارت موثر بر شبکه فروش و بررسی تاثیر آن بر رضایتمندی بیمه گذاران در صنعت بیمه
- ارزیابی بلوغ کلان داده در صنعت بیمه ، یک مطالعه طولی با تاکید بر شاخص اعتمادکاربران
- نقش نهادهای حرفه ای در افزایش اعتماد عمومی به صنعت بیمه از منظر حکمرانی
- بررسی اثر توانگری مالی، تصویر برند، شفافیت و کیفیت خدمات بر اعتماد مشتری در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.