مدلسازی جذب سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی آبادان

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری، اقتصاد و بانکداری در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: MAEBCONF01_076
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 492
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

قاسم جاویدمهر

گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

مریم ابراهیمی

استادیار گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت، واحد الکترونیکی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

مهدی همایون فر

استادیار گروه مدیریت صنعتی، دانشکده علوم انسانی، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، گیلان، ایران

چکیده

جهان امروز پذیرفته که کاهش فقر در گرو رشد شتابنده و متوازن اقتصادی بوده و این امر جز از طریق افزایش سرمایه گذاری میسر نخواهد بود. هدف اصلی پژوهش حاضر مدلسازی جذب سرمایه گذاری در شرکت پتروشیمی آبادان بوده است. در این پژوهش جهت جمع آوری اطلاعات مورد نیاز از روش مصاحبه از 15 خبره سازمانی و آمار و اطلاعات سازمانی استفاده شده است و متغیرهای انباشت پروژه های توسعه ای، سیاست ها، منابع طبیعی، جذب سرمایه گذاری و بعد اقتصادی بودند. جذب سرمایه گذاری متغیر انباشتی در نظر گرفته شد که متاثر از نرخ افزایشی سیاست ها، نرخ افزایشی منایع طبیعی و نرخ افزایشی اقتصاد افزایش یافته و بدلیل وجود نرخ کاهشی سیاست ها، نرخ کاهشی منایع طبیعی، نرخ کاهشی اقتصاد، اثر عوامل منفی جذب سرمایه گذاری و سایر عوامل منفی جذب سرمایه گذاری کاهش می یابد. سایر عوامل منفی جذب سرمایه گذاری تحت تاثیر دو متغیر کمکی عدم اهداف، چالش ها و مخاطرات بودند. وضعیت مدل حاکی از آن است که سازمان از منظر عوامل موثر بر جذب سرمایه گذاری در حال افول است. این در حالی ست که با افزایش در بهبود عوامل موثر بر جذب سرمایه گذاری تنها می توان رشد بهبود منابع طبیعی را افزایش داد. بنابراین باید گفت سازمان از منظر عوامل جذب سرمایه گذاری متاسفانه در حال طی کردن یک سیر نزولی است. بنابراین توجه ویژه به متغیرهای پروژه های توسعه ای، اقتصاد و سیاست می تواند راهگشای جلوگیری از افت چالش برانگیز جذب سرمایه گذاری در شرکت پتروشیمی آبادان باشد.

کلیدواژه ها

مدلسازی، جذب سرمایه گذاری، پتروشیمی آبادان.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.