ساختار دولایه گرافین – بورنیترید و بررسی ترشوندگی این سطوح در تماس با یکدیگر؛روش شبیه سازی دینامیک مولکولی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم ریاضی و فیزیک
  • کد COI اختصاصی: MATHCO02_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 483
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صغری محمدزاده

گروه فیزیک، دانشکده علوم، دانشگاه زنجان

نادر ملیح

گروه فیزیک، دانشکده علوم، دانشگاه زنجان

جمال داودی

گروه فیزیک، دانشکده علوم، دانشگاه زنجان

چکیده

از جمله مواد دوبعدی 2D که اخیرا توجه بسیاری از محققان را به خود جلب کرده است، موادی همانند گرافین،بورنیترید، فسفرین و سیلیسین بوده است. در طی سال های گذشته این مواد مورد بررس بسیاری از افراد که در زمینه شبیه سازی کار میکنند قرار گرفته است. بورنیترید و گرافین از نظر ساختاری همانند یکدیگرند، صفحه ای دو بعدی وتخت دارند و انتظار میرود بسیاری از ویژگی های این دو مواد نزدیک به هم باشند. در این پژوهش با بررسی زاویه تماس آب روی زیر لایه بورنیترید و گرافین و برعکس نشان دادیم که این شباهت تقریبا درست است و تاثیر این دو زیرلایه بر یکدیگر و هچنین تاثیر برهمکنش آنها در اندازه زاویه تماس را مورد مطالعه قرار دادیم. شبیه سازی دینامیک مولکولی در دمای اتاق، و با استفاده از پکیج LAMMPSانجام شده است. نتایج بدست آمده نشان داد که برهمکنش این دو زیرلایه در تماس با یکدیگر اثری به اندازه 14 درجه روی زاویه تماس دارد و این تاثیری هم خیلی جزئی است، و حتی احتمال میرود ناشی از اعوعاج خود صفحات باشد، چون خود سطوح آبگریز هستند و مسلما برهمکنش این صفحات باعث آبگریزتر شدن هر دو سطوح میشود

کلیدواژه ها

دینامیک مولکولی، گرافین، بورنیترید، زاویه تماس، نانوقطره آب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.