شناسایی ورتبه بندی ابعاد کارآفرینی اجتماعی زنان برتر ورزشی استان هرمزگان

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی علوم ورزشی و تربیت بدنی ایران
  • کد COI اختصاصی: SPORTCONF05_119
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 349
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

لوییزا بصیریان

دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم ایران

الیزا بصیریان

دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد سالامی واحد قشم ایران

حمیدرضا سایبانی

استادیار گروه مدیریت ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم ایران

چکیده

هدف اصلی پژوهش حاضر شناسایی ورتبه بندی ابعاد کارآفرینی اجتماعی زنان برتر ورزشی استان هرمزگان می باشد این تحقیق براساس هدف، کاربردی و براساس روش توصیفی از نوع همبستگی است. جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه زنان ورزشکار برتر که تعداد انها برابر با 120 نفر بود (افرادی که در سال 1396 در یکی از رشته های ورزشی منتخب مقامی در سطح استان یا کشور کسب کرده اند)، بدلیل محدود بودن کل جامعه آماری به صورت تمام شماری به عنوان نمونه انتخاب شدند. که در نهایت تعداد 112 پرسشنامه تکمیل شده برگشت داده شد. جهت سنجش کارآفرینی اجتماعی از پرسشنامه 43 سوالی عرب 1390 براساس نظریه دیز 2001 استفاده شد. از طریق آزمون های رگرسیون چند متغیری به روشگام به گام و آزمون فردیمن تحلیل شدند. البته ابتدا از طریق آزمون کلموگراف اسمیرنف نرمالیته بودن داده ها بررسی شد. کلیه آزمون های فوق از طریق نرم افزار SPSS نسخه 23 تحلیل شدند. نتایج نشان داد به ترتیب؛ فعالیت جسورانه بدون توجه به محدودیت منابع موجود، حضور در فرآیند مستمر نوآوری، شناخت وپیگیری فرصت های جدیدهمراه و انتخاب ماموریت در راستای ایجاد و حفظ ارزش های اجتماعی با ایجاد حس مسئولیت پذیری در قبال نهادهای موثر در ایجاد نتایج وخلق ساز وکارهای شبه بازاری جهت افزایش مسئولیت پذیری به عنوان ابعاد کارآفرینی اجتماعی شناسایی شدند. P< 0.0001 و جمعا 82/8 درصد از کارآفرینی اجتماعی زنان برتر ورزشکار استان هرمزگان را پیش بینی می کنند و 18/2 درصد مابقی ناشی از ابعاد دیگر می باشد. آزمون فریدمن نیز این دراولویت بندی ابعاد همین نتایج را تایید کرد. P< 0.01

کلیدواژه ها

کارآفرینی، کارآفرینی اجتماعی، زنان برتر ورزشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.