بررسی روش های تامین مالی جهت سرمایه گذاری و توسعه فضاهای ورزشی شهری

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی علوم ورزشی و تربیت بدنی ایران
  • کد COI اختصاصی: SPORTCONF05_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 903
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید محمد حسین رضوی

استاد دانشگاه مازندران، دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه شمال، دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه تهران

آرام مرادی

استاد دانشگاه مازندران، دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه شمال، دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه تهران

نوید اسدی

استاد دانشگاه مازندران، دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه شمال، دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه تهران

چکیده

شهرداری ها به منظور تامین نیازهای شهروندان خود از منابع داخلی (درآمد عملیاتی، بودجه عمومی و ..) و منابع خارج از شهرداری استفاده می کند. منابع داخلی پاسخگوی نیازهای مالی نیست لذا شهرداری امکان اجرای پروژه های شهری همچون ایجاد فضاهای ورزشی که حیات شهر به آنها وابسته است را ندارد. بنابراین باید از طریق استفاده از ظرفیت های خارج از منابع خود اقدام به تامین مالی پروژه ها و زمینه سازی جهت سرمایه گذاری جهت توسعه این زیر ساخت ها می نماید. در این پژوهش که هدف آن شناسایی راهکارهای تامین منابع مالی داخلی و خارجی در جهت توسعه فضاهای ورزشی در شهر می باشد به مرور منابع مالی داخلی و خارجی پرداخته و راهکارها و شیوه های مناسب در زمینه ورزشی را مورد بررسی قرار داده است. شهرداری ها می توانند برای تامین سرمایه لازم خود از 1. بهره گیری از منابع داخلی کشور همچون نظام بانکی کشور ( تسهیلات بنگاه های کوچک اقتصادی کارآفرین، استفاده از حساب ذخیره ارزی، اوراق بهادار و قرضه تامین مالی اسلامی، تسهیلات اقساطی، صکوک و ...) 2. استفاده از منابع خارجی همچون روش قرضی (منابع بانک های خارجی، خط اعتباری کوتاه مدت، سرمایه گذاری های مستقیم و غیر مستقیم خارجی و ...) و روش غیر قرضی (مشارکت و قیمت گذاری، قراردادهای عملیاتی، شرایط رقابتی و اعمال مقررات و ..) 3. بهره مندی از بستر مشارکت بخش خصوصی و عمومی ) قرارداد خرید خدمات BOT، مشارکت مدنی، اعطای امتیاز، عرضه سهام و ...) استفاده نمایند

کلیدواژه ها

سرمایه گذاری، مشارکت، بخش عمومی، بخش خصوصی، فضای ورزشی، شهر تهران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.