بررسی تغییرات فعالیت آنزیم پاراکسوناز-1خالص شده درحضور عصاره کرفس و شوید

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی زیست شناسی و علوم زمین
  • کد COI اختصاصی: BIOLOGY01_010
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 502
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اکرم کریمی

کارشناس ارشد بیوشیمی، دانشگاه پیام نورمرکز تهران

غلامعلی نادری

دانشیار، گروه بیوشیمی، مرکزتحقیقات قلب و عروق اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

هاشم نیری

استادیار ،گروه بیوشیمی،دانشگاه آزاد اسلامی مرکز فلاورجان

چکیده

آنزیم پاراکسوناز- 1با توانایی جلوگیری از اکسیداسیونHDL وLDL یکی از مهم ترین فاکتورهای شناخته شده در پیشگیری از آتروسکلروز می باشد. این مطالعه با هدف افزایش فعالیت های فیزیولوژیکی آنزیم به کمک دوگیاه شوید و کرفس انجام گرفته است. دراین مطالعه ابتدا آنزیم پاراکسوناز- 1 با استفاده از کروماتوگرافی سفادکس50- A (تعویض یونی آنیونی) و سفادکس75-G (ژل فیلتراسیون)ازسرم پولد انسان تخلیص گردید. بعدازعصاره گیری هیدروالکلی برگ شوید وکرفس غلظت های مختلف تهیه و در حضور هریک فعالیت های پاراکسونازی و آریل استرازی آنزیم محاسبه شد.جهت تعیینKm وVmax از غلظت های مختلف پاراکسون و فنیل استات به عنوان سوبسترا استفاده گردید . فعالیت اختصاصی آنزیم بااین روشU/mg 400 و وزن مولکولی آن به کمک الکتروفورزSDS PAGE 45 کیلودالتون تخمین زده شد. Km برای پاراکسون و فنیل استات به ترتیب mM 01/0±6/1، m M003/0±75/0محاسبه شد و Vmax برای پاراکسونU/L 3/12±200و برای فنیل استات U/L 125± 20000 تعیین گردید . برررسی های آماری نشان دهنده تغییرات مثبت هردونوع فعالیت آنزیم در حضور عصاره الکلی شوید(100میکروگرم/میلی لیتر) بود. همچنین کرفس (125میکروگرم/میلی لیتر) با افزایش فعالیت کاتالیزی آنزیم در هیدرولیزفنیل استات فعالیت آریل استرازی آن را افزایش می دهد.

کلیدواژه ها

پاراکسوناز،عصاره کرفس، عصاره شوید، فعالیت پاراکسونازی، فعالیت آریل استرازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.