بررسی هفت داستان شاهنامه و شیوه های ارائه آن به کودکان

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی زبان و ادبیات فارسی
  • کد COI اختصاصی: ADABICONF02_119
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 292
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه فرزین

دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن. رودهن. ایران

چکیده

کودکان با احساسات لطیفی که دارند نیازمند نوشته ها و سروده هایی هستند که بتواند درخور فهم، درک، عواطف و نیازهای ذهنی، گفتاری و شنیداری آنان باشد. به همین دلیل برای ارائه دوباره ایده موجود در داستان های شاهنامه، لازم است به خصوصیات رشد جسمی و روانی، عقلانی و عاطفی کودک توجه داشت تا بتوان با شگردهایی چون بازنویسی، بازآفرینی، بازنگری و غیره، متن کهن شاهنامه را برای این گروه مناسب سازی کرد. دغدغه اصلی مقاله پیش رو که به شیوه توصیفی و تحلیلی نگاشته شده و روش گردآوری اطلاعات آن بر پایه مطالعات کتابخانه ای بوده ، این است که چگونه می توان داستان های متون کهن را به کودکان ارائه داد تا آنها به راحتی بتوانند با داستان ارتباط برقرار کنند و از شنیدن آن لذت ببرند.

کلیدواژه ها

شاهنامه، داستان، کودک، مناسب سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.