تخمین حالت در سیستم های توزیع هوشمند
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران، کشاورزی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ACAECONF02_057
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1042
نویسندگان
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه علم و فناوری مازندران
مدیر گروه مهندسی برق دانشگاه علم و فناوری مازندران
چکیده
هدف از انجام این پژوهش بررسی تخمین حالت در سیستم های توزیع هوشمند می باشد. مفهوم تخمینحالت در سیستم های قدرت در سال 1970 میلادی در سه بخش ارائه شده است. در بخش اول طرح مسئله،مدلسازی دقیق ریاضی و روش تکراری برای حل مسئله تخمین حالت معرفی شده است. در بخش دوممدلسازی تقریبی با در نظر گرفتن تولیدات پراکنده معرفی شده است و در بخش سوم به معرفی مشکلاتکاربردی تخمین حالت، معرفی خطاها و روشهای شناسایی آن پرداخته شده است که روش حداقل مربعاتوزندار به خاطر سرعت و دقت بالای آن نسبت به سایر روشها کاربرد بیشتری دارد. در این مقاله الگوریتمیبه روش WLS ارائه شد. نتایج بر روی یک سیستم توزیع واقعی، که الگوهای بار متفاوتی را تغذیه می کردآزمون شد، و به طور کامل مناسب بودن TSSE هم برای بهبود دقت و هم برای افزایش تاخیر راهحل جریانبار اثبات شد. در مدت زمانی این بین، اندازه گیری کاذب پیش بینی شده را میتوان به تدریج جایگزین قرائتکنتور هوشمند کرد و تعداد اندازه گیری ها به طور پیوسته افزایش خواهد یافت، اما همچنان نیاز به کنترلبه دو مقیاس زمانی باقی می ماند.کلیدواژه ها
تخمین حالت، سیستم های توزیع هوشمند، سیستم های قدرت، تولیدات پراکندهمقالات مرتبط جدید
- مروری بر کاربرد نانولیپوزوم ها در افزایش پایداری اکسایشی روغن های خوراکی (مطالعه موردی روغن کنجد و سویا)
- مروری بر روشهای نوین غیر حرارتی در فرآوری مواد غذایی
- تحلیل خوشه ای ارتباط هیدرولیکی چاه های مشاهداتی با تراز آب آبخوان (مطالعه موردی آبخوان کریان)
- بررسی تاثیر نانوذرات غیر آلی در بسته بندی محصولات غذایی
- استفاده از نانوپوشش ها برای افزایش عمر انبارمانی محصولات کشاورزی در صنایع غذایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.