بررسی رابطه بین پذیرش فناوری اطلاعات و چابکی سازمانی در بیمارستان حکیم جرجانی گرگان

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی مدیریت،روانشناسی و علوم انسانی با رویکرد توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: MPHCONF04_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 552
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن شفایی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علی آباد کتول، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، علی آباد کتول، ایران.

چکیده

در پژوهش حاضر به بررسی رابطه بین پذیرش فناوری اطلاعات و چابکی سازمانی بیمارستان حکیم جرجانی گرگان پرداخته شده است. در این راستا پذیرش فناوری براساس الگوی دیویس((TAM و چابکی سازمانی بر اساس مدل موسسه مطالعه علوم لندن مورد بررسی قرار گرفته است. جامعه آماری تحقیق کلیه کارکنان بیمارستان حکیم جرجانی گرگان به تعداد 360 نفر می باشد . حجم نمونه با استفاده از جدول کرجسی و مورگان 186 نفر تعیین گردید. این تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر روش پیمایشی و همبستگی می باشد . برای گردآوری اطلاعات در خصوص پذیرش فناوری اطلاعات از پرسشنامه شیخ شعاعی و چابکی سازمانی از پرسشنامه اسپیزر استفاده گردید که برای تعیین پایایی پرسشنامه ها از ضریب آلفای کرونباخ (پرسشنامه پذیرش فناوری 92 و چابکی سازمانی ( 96 استفاده شده است و نیز برای تعیین روایی پرسشنامه ، از روایی محتوایی استفاده شده است . برای تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات، در سطح آمارتوصیفی از شاخص هایی نظیر فراوانی و درصد و رسم جداول و نمودارها و در سطح آمار استنباطی ازضریب همبستگی اسپیرمن که نتایج تحقیق بیان می کند : بین سودمندی درک شده نسبت به کاربرد فناوری اطلاعات و چابکی سازمانی رابطه معنادار وجوددارد. بین نگرش به استفاده از فناوری اطلاعات و چابکی سازمانی رابطه معنادار وجود دارد. بین تمایل بین استفاده از فناوری اطلاعات و چابکی سازمانی رابطه معنادار وجود دارد.

کلیدواژه ها

مدل پذیرش فناوری اطلاعات، چابکی سازمانی، سودمندی درک شده، سهولت درک شده.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.