بررسی مراحل ظهور و سقوط برندهای ورزشی در ایران

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: همایش بین المللی افق های نوین در علوم ورزشی و سلامت
  • کد COI اختصاصی: SHTHCONF01_064
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 551
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدسعید کیانی

کارشناس ارشد، گروه مدیریت ورزشی، دانشگاه رازی، کرمانشاه،

لیلا نظری

کارشناس ارشد، گروه مدیریت ورزشی، دانشگاه رازی، کرمانشاه،

لیلا شهبازپور

کارشناس ارشد،گروه مدیریت ورزشی دانشگاه شاهرود

چکیده

هدف از این تحقیق بررسی مراحل ظهور و سقوط برندهای ورزشی در ایران میباشد و قصد بر این است با بررسی کردن تاریخچه برندهای ورزشی ایران به نتایج مطلوبی دست یابیم. روش این تحقیق تحلیلی ست و با بررسی پیشینه پژوهشی موجود به دنبال بررسی مراحل ظهور و تاسیس برند ورزشی در ایران و دلایل سقوط و معروف نشدن برندهای ورزشی بومی کشور میباشد که با مراجعه به اسناد و مدارک و تحقیقات و مقالات پیشین در زمینه برند ورزشی و مطالعات و توضیحات لازم در زمینه انواع برند، استراژدی برند و روش نام گذاری آن، ارزش ویژه برند ورزشی و انواع برندهای ورزشی در ایران و مطالعات کتابخانه ای و با جمع آوری اطلاعات در زمینه نحوه شکلگیری برندهای ورزشی ایرانی و تحقیق در زمینه تاریخچه تاسیس برندهای ورزشی ایرانی و موسس آن برند و نحوه تاسیس برند ورزشی در ایران و از طریق مشاهده استقبال ورزشکاران از برند ورزشی بومی و میزان استفاده آنها صورت گرفته است. در کشور ایران تعداد محدودی برند ورزشی وجود دارد که هر کدام از آنها دارای مراحل ظهور مختلفی میباشند. مجید تنها برند ایرانی در عرصه پوشاک ورزشی است که توانسته در عرصه رقابت با برندهای معتبر دنیا در بازار پوشاک ورزشی به رقابت پرداخته و گام به گام با آنها قدم بردارد و در بیشتر موارد نیز پیشتر از آنها باشد، اما سایر برندها موفقیت چشمگیری نداشته حتی میتوان اظهار نمود که هنوز در میان عموم مردم ناشناختهاند و محبوبیت چندانی ندارند. به نظر میرسد یکی از اصلی ترین علل سقوط برندهای ورزشی در کشور عدم حمایت دولت و همچنین عدم حمایت ورزشکار میباشد و متاسفانه ورزشکارن اکثرا تمایل به پوشیدن لباسهای ورزشی مارک خارجی دارند.

کلیدواژه ها

ایران، برند ورزشی، ظهور، سقوط.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.