بررسی رویکرد ساخت گرایی در طراحی آموزشی زبان عربی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: ICMHSR04_119
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 614
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فتانه منصوری جمشیدی

مدرس دانشگاه فرهنگیان

معصومه سوری

رحیمه طاهری پور

مهدیه رضایی

چکیده

طراحی آموزشی پیش بینی و تنظیم رویکرد های اموزشی براساس اهداف، محتوا و امکانات موجود با توجه به ویژگی ها و ساخت شناختی دانش آموزان است، در نظام های آموزشی سنتی و الگوهای طراحی مبتنی بر آن ، یادگیری بیش تر معلم محور بوده است و یادگیرنده نقش منفعلی را ایفا میکرده اما با ظهور رویکرد ساخت گرایی تحولی عظیم در طراحی آموزشی رخ داده است. ساخت گرایان یادگیری را با خلق معنا از تجربه معادل می دانند ساخت گرایی ذهن را مانند صافی میداند که درون داد های جهان را از خود عبور میدهد تا به موقعیتی منحصر به فرد دست یابد و این مهم صرفا از طریق تجارب شخصی انجام میشود.در رویکرد ساخت گرایی فرد و عوامل محیطی و تعامل بین آنها بر شکل گیری دانش موثرند.ساخت گرایان چندان بر یاد آوری اطلاعات قبلی تاکید ندارند و تنها بر به کارگیری انعطاف پذیر این اطلاعات در موقعیت های جدید اصرار می ورزند ،روش ساخت گرایان معطوف به کمک شاگرد برای بررسی موضوع ها و شرایط پیچیده و تفکر در زمینه ای خاص مانند فردی متخصص است.

کلیدواژه ها

طراحی آموزشی ، ساخت گرایی، زبان عربی ، آموزش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.