ارزیابی عملکرد سویا در روشهای متداول کنترل علفهای هرز و کاربرد عصاره آبی قیاق (Sorghum halepense)
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: همایش دستاوردهای نوین در تولید گیاهان با منشاء روغنی
- کد COI اختصاصی: CBIAU01_150
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1264
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد زراعتدانشگاه تبریز
عضو هیات علمی دانشگاه تبریز
عضو هیات علمی دانشگاه تبریز
عضو هیات علمی دانشگاه تبریز
چکیده
توسعه علف کشهای طبیعی پتانسیل کاهش اثرات زیانبار محیطی ناشی از علفکشهای شیمیایی و هزینه های بالای وجین دستی را دارد. آللوپاتی درکل جهان به خاطر پتانسیل آن در مدیریت تلفیقی علفهای هرز قابل توجه است. قیاق (Sorghum halepense) حاوی چندین ماده آللوشیمیایی در بخشهای هوایی و زیرزمینی است. این مطلبحاکی از آن است که می توان با ضریب اطمینان بیشتری از مواد آللوشیمیایی به عنوان ابزاری در مدیریت علفهای هرز به تنهایی یا در ترکیب با سایر روشها استفاده کرد. آزمایشبا طرح آماری فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار ومقایسه میانگین ها با آزمون دانکن در سطح 0.01 صورت گرفت. فاکتور اول اسپری عصاره ی آبی قیاق در 4 سطح شامل فاقد اسپری (شاهد آلوده به علفهرز)، یکبار اسپری طی 15 روز پساز سبزشدن سویا DAE دوبار اسپری طی 15 و 30 DAE و سه بار اسپری طی 30، 15 و 40 DAE و فاکتور دوم شامل روشهای مختلفکنترل علفهای هرز نیز در چهار سطح شامل دو بار وجین دستی، تریفلورالین (علف کش قبل از کاشت) ، دو باروجین دستی+ تریفلورالین و شاهد آلوده به علف هرز بودندکلیدواژه ها
سویا، عملکرد، مدیریت علفهای هرز، عصاره آبی قیاقمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.