بررسی نقش نظامهای ارزیابی و کنترل استراتژیک در تحقق اهداف سازمانی (مورد مطالعه: شرکت سیمان شاهرود)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی تازه یافته ها در مدیریت و مهندسی صنایع با تاکید بر کارآفرینی در صنایع
- کد COI اختصاصی: INDUSTRIAL06_257
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 813
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت MBA، گرایش استراتژی، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، تهران، ایران.
استاد تمام، گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، تهران، ایران.
چکیده
هدف اصلی این تحقیق بررسی نقش نظامهای کنترل استراتژیک در تحقق اهداف سازمانی در شرکت سیمان شاهرود میباشد که بر اساس مطالعه توصیفی- پیمایشی بوده و گردآوری داده ها با استفاده از اسناد و مدارک، مصاحبه و پرسشنامه در جامعه ی آماری مدیران و کارشناسان شرکت سیمان شاهرود به صورت تلفیقی از دو روش تجزیه و تحلیل محتوی با استفاده از اسناد و مدارک و روش مقایسات زوجی دیماتل با استفاده از ابزار پرسشنامه انجام گرفته است. بر اساس نتایج به دست آمده اجزا و مولفه های تشکیل دهنده کنترل استراتژیک شامل چهار مولفه کنترل انسان گرا، انعطاف گرا، ماموریت گرا و فرایندگرا میباشد. کنترل های استراتژیک انعطافگرا و انسانگرا به ترتیب با میزان نفوذکنندگی %3 و %27 به عنوان متغیرهای اثرگذار بر دو نوع کنترل دیگر (کنترلهای ماموریت گرا و فرایندگرا) محسوب میشوند. همچنین میزان نفوذپذیری کنترلهای ماموریتگرا و فرایندگرا با کمیت به ترتیب %26 و % 25 بیشترین نفوذپذیری را نسبت به سایر کنترلها دارند. بطور کلی میتوان نتیجه گرفت که کنترلهای انسان گرا و انعطاف گرا برای کنترل استراتژیک شرکت سیمان شاهرود اهمیت و وزن بیشتری دارد.کلیدواژه ها
کنترل استراتژیک، اهداف سازمانی، شرکت سیمان شاهرود.مقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.