بررسی نقش نظام مدیریت حقوق و دستمزد بر کارآیی کارکنان ستاد بانک قوامین

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس ملی چشم اندازهای های نوین در حسابداری، مدیریت و کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: EMECONF01_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2097
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید رنگریز

دکترای مدیریت بازرگانی-گرایش مالی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم انتظامی امین استادیار گروه مالی دانشکده منابع سازمانی

چکیده

نظامهای جبران خدمات که در دو دهه اخیر جایگزین واژه هایی مانند مدیریت حقوق و دستمزد و سیستم پرداخت شده اند ، به کلیه حقوق و مزایای نقدی و غیر نقدی اطلاق می شود که کارکنان و مدیران بانکها، متناسب با نوع بانک و شرایط محیط کار و همچنین ویژگی های شغل و نحوه انجام کار از ان برخوردار میشوند و در نگرش های جدید مدیریت منابع انسانی در راستای بهبود کیفیت و در نهایت مطلوبیت زندگی نیروی انسانی مورد توجه خاص قرار گرفته است .مدیریت حقوق دستمزد و مزایا در یک بانک چیزی بیش از ارضای نیازهای زندگی منابع انسانی است .حقوق و مزایای مناسب بر طرز سلوک و رفتار سطح زندگی ، قدرت خرید و سلامت روحی و روانی افراد یک جامعه تاثیر فراوان دارد و در نهایت باعث افزایش کارایی در بانکها میگردد عدم رضایت از پرداخت نیز نه تنها بر کارآیی بانکها اثر منفی دارد بلکه کیفیت زندگی کاری شاغلین را نیز کاهش می دهد و در نهایت بر کاهش کارایی رفتارهای ناهنجار و مفاسد اجتماعی کارکنان بانک می انجامد.تحقیق حاضر با هدف (( بررسی نقش نظام مدیریت حقوق و دستمزد بر کارآیی کارکنان ستاد بانک قوامین)) از منظر کارکنان سطوح مختلف ستاد بانک قوامین صورت گرفته است . نوع تحقیق کاربردی و از نظر روش توصیفی پیمایشی میباشد . جامعه آماری تحقیق 2200 نفر از کارکنان ستاد بانک قوامین میباشند که در نهایت با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده بر اساس روش اماری کوکران حجم 327 نفر انتخاب و بر مبنای نها تحقیق صورت پذیرفته است .نتایج تحقیق حاکی از آن است که بین مدیریت حقوق و دستمزد و کارآیی کارکنان ستاد بانک قوامین رابطه معنا دار مثبتی وجود دارد .بنابراین فرضیات تحقیق پذیرفته میشوند و در پایان پیشنهاداتی پیرامون متغیر های مستقل و وابسته تحقیق ارائه گردیده است .

کلیدواژه ها

انگیزه، خدمات رفاهی، کارآیی، کارکنان، مدیریت حقوق و دستمزد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.