تحلیل ترمودینامیکی سیکل تبرید اجکتوری-آبشاری (R744-R717) و مقایسه با سیکل تبرید آبشاری
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحقیقات بنیادین در مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: MECHEN01_134
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 524
نویسندگان
استادیار گروه مهندسی مکانیک،دانشکده مهندسی مکانیک،دانشگاه صنعتی اراک،ایران.
چکیده
در این پژوهش ابتدا تاثیر افزودن اجکتور بر عملکرد ترمودینامیکی سیکل تبرید آبشاری بررسی شد. با مدلسازی سیکل جدید تبرید اجکتوری آبشاری در نرم افزارEES معلوم شد که با فرض ظرفیت تبرید مساوی در هر دو سیکل آبشاری ساده و سیکل اجکتوری-آبشاری، افزودن اجکتور و انتخاب مبرد R717 برای واحد دما بالا باعث بهبود ضریب عملکرد و بازده قانون دوم سیکل آبشاری تا حدود 3.5% می شود. تاثیر پارامترهای طراحی مانند دمای تبخیرکن واحد دما بالا، دمای تبخیرکن واحد دما پایین و دمای محیط در عملکرد سیکل تحلیل شد. مشخص گردید که با افزایش دمای تبخیرکن واحد دما بالا برای ضریب عملکرد و بازده قانون دوم سیکل مقادیر بیشینه ای بدست میآید. افزایش دمای تبخیرکن واحد دما پایین ضریب عملکرد سیکل جدید تبرید اجکتوری-آبشاری را به طور پیوسته افزایش میدهد اما بازده قانون دوم تا رسیدن به بیشینه مقدار خود افزایش و سپس کاهش می یابد. افزایش دمای محیط باعث کاهش ضریب عملکرد سیکل تبرید اجکتوری-آبشاری شده و بازده قانون دوم را تا رسیدن به بیشینه مقدار خود افزایش و سپس کاهش میدهد.کلیدواژه ها
سیکل تبرید آبشاری،سیکل تبرید اجکتوری-آبشاری، ضریب عملکرد،بازده قانون دوم ترمودینامیک.مقالات مرتبط جدید
- ساخت پوشش آبگریز مبتنی بر نانوذرات سیلیکا مقاوم در برابر خوردگی
- Thermodynamic study of a trigeneration system based on solar energy
- Thermodynamic comparison of different solar organic Rankine cycles
- Energy and exergy analysis of a trigeneration system based on geothermal energy
- Thermodynamic comparison of the geothermal -based power plants
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.