بررسی زیرساختار و آنالیز جوش پذیری چدن خاکستری

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی جوش و بازرسی
  • کد COI اختصاصی: INCWI10_051
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 684
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرداد شایان

دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی مواد

محسن عسکری پیکانی

دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی مواد

مرتضی شمعانیان

دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی مواد

محسن طاهریان

شرکت پالایش نفت اصفهان

چکیده

در این تحقیق جوشکاری تعمیری چدن خاکستری به روش قوسی فلز پوشش دار با استفاده از سه الکترود ENiFe-CI, Eni-CI و E7018 در چهار حالت جوشکاری کامل با الکترود ENi-CI، جوشکاری کامل با الکترود ENiFe-CI، آسترکاری با الکترودهای Eni-CI و E7018 و آسترکاری با الکترودهای ENiFe-CI و E7018، انجام شد. نمونه ها قبل از جوشکاری به مدت یک ساعت در دمای 300 درجه سانتیگراد پیشگرم و پس از جوشکاری در کوره از دمای 300 درجه سانتیگراد تا دمای محیط سرد شدند. سپس بررسی ساختار مناطق مختلف جوش با استفاده از تصاویر میکروسکپ نوری و بررسی جوش پذیری از طریق اندازه گیری خواص مکانیکی نشان داد که بهترین حالت در جوشکاری چدن خاکستری استفاده از روش آسترکاری با الکترود ENi-CI و پاس های پرکننده با الکترود E7018 می باشد.

کلیدواژه ها

جوشکاری، جوش پذیری، چدن خاکستری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.