ارائه شبکه مبتنی برحسگرهای بیسیم برای نظارت بر سلامت بدن

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی علوم و مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CECCONF06_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1758
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی عباسی

موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی صائب

چکیده

یکی از مهمترین حوزه های کاربرد فناوری اطلاعات در بخش بهداشت پایش وضعیت بیماران است. به کارگیری شبکه های حسگر بدنی در حوزه مراقبت-بهداشت به تازگی پیشرفتهای چشمگیری داشته است. هدف از نگارش این مقاله بررسی و شناخت کاربردهای شبکه های حسگر بدنی بی سیم در حوزه سلامت می باشد. شبکه حسگر بی سیم بدنی یک سیستم مانیتورینگ 24ساعته میباشد که به طور مداوم سیگنال هایی از قبیل ECG:وEEGفشار خون،سطح قند،ضربان قلب و دمای بدن بیمار را نظارت می کند و این داده ها را به بیمارستان ارسال می کند سپس پزشک پس از مشاهده داده ها تصمیمات لازم را می گیرد.بطورکلی هدف از این تحقیق بررسی تحلیلی شبکه های حسگر بی سیم بدنی بیان شد.در گام دوم استانداردهای ارتباطی در شبکه حسگر بی سیم بدنی مورد بررسی قرارگرفت. نهایتا در گام سوم بعد از بررسی داده های جمع آوری شده به این نتیجه رسیدیم که شبکه حسگر بی سیم بدنی یک الگوی انتقال از مدیریت بیماری ،به مدیریت فعال سلامتی با تمرکز بر پیشگیری و تشخیص یا معالجه اولیه بیماری را پیشنهاد میدهد .همچنین جهت استفاده در حسگرهای بی سیم،استاندارد دو بخشی جدیدی به نام سرویس ارتباطی کاشتنی پزشکی و سرویس اندازه گیری راه دور پزشکی بی سیم وجود که محدودیت های سایر استانداردها را ندارد و به عنوان بهترین استاندارد مورد استفاده قرار گرفت. ما یک سیستم هوشمند بهداشت و درمان مبتنی بر شبکه های حسگر بی سیم wsn پیشرفته را پیشنهاد می کنیم. این سیستم هوشمند زندگی ساکنان را هدف قرار می دهد تا با نظارت مداوم، از بهداشت و درمان از راه دور بهره مند شده و سبب افزایش کیفیت زندگی، بهداشت و تا حد زیادی باعث بهبود شریط خدمات درمانی و مراقبت های پزشکی، پایین آمدن هزینه درمان و کمک به پیشگیری بیماری خواهد شد

کلیدواژه ها

شبکه حسگر، حسگر بی سیم در پزشکی، نظارت آنی از راه دور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.