حل منحنی های نوری و مدولاسیون پریود مداری در سیستم SV cam
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: کنفرانس فیزیک ایران 1388
- کد COI اختصاصی: IPC88_478
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1122
نویسندگان
دانشگاه محقق اردبیلی دانشکده علوم گروه فیزیک اردبیل
چکیده
در این پژوهش ضمن آنالیز داده های نورسنجی سیستم SV Cam بکمک نرم افزار PHOEBE نسخه 0.3a ،برازش منحنی نظری محاسبه شده به داده ها و تعیین پارامترهای فیزیکی و مداری سیستم انجام گردیده و وجود دو ناحیه لک تیره در سیستم بر روی همدم اولیه شناسائی شده است. علل تغییرات پریود مداری (ومنحنی O-C ) این سیستم طی مقاله ای توسط مولف بررسی شده است . در آن مقاله یکی از مهمترین علتهای تغییرات پریود در این سیستم وجود جرم سوم با دوره تناوب 58/4 سال و فعالیت چرخه مغناطیسی با دوره تناوب 10/2 سال در سیستم از طریق مکانیسم اپلیگیت پیشنهاد گردید. به منظور اطمینان (وتایید)وجود چنین مکانیزمی، با الهام گرفتن از مقاله اپلیگیت (علاوه بر مطالعه تغییرات تابندگی بلندمدت در آن مقاله بررسی شده بود) پارامترهای مختلف سیستم از قبیل B ΔE, Δ Ω , ΔJΔ L ,و... از روابط4-12 محاسبه و در جدول 3 تنظیم گردیده اند. مقادیر تمامی این پارامتر به جز B با مقادیر محاسبه شده توسط اپلیگیت برای سیستمهای تقریبا مشابه توافق خوبی را نشان می دهند.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.