تاثیر دانهبندی و سختی کانسنگ بر عملکرد آسیاهای خودشکن و نیمه خودشکن

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: یازدهمین همایش ملی تخصصی زمین شناسی دانشگاه پیام نور و بیست و یکمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: PNUGEO11_013
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 440
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

داوود نعمایی

دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشکده مهندسی، دانشگاه بیرجند

علی بهنام فرد

دکترای فرآوری مواد معدنی، هییت علمی گروه مهندسی معدن، دانشگاه بیرجند

چکیده

امروزه استفاده از آسیاهای خودشکن و نیمه خودشکن در مدارهای خردایش ماده معدنی به دلیل اینکه جایگزین چندمرحله سنگ شکنی و آسیاکنی می شوند رایج شده است. عملکرد این نوع آسیا نسبت به تغییرات در توزیع اندازه ابعادیخوراک و سختی کانسنگ تحت تاثیر قرار می گیرد. در برخی از عملیات ها که این تغییرات به خوبی کنترل نمی شوندعملکرد آسیا کاهش یافته و به عنوان یک مشکل بزرگ دیده می شود. با این حال، برخی از عملیات ها رابطه بین اندازه وسختی خوراک بر عملکرد آسیا را بدست آورده اند و آنها را برای بهبود عملکرد آسیا تغییر داده اند. در این تحقیق، تاثیرتوزیع ابعادی خوراک و همچنین سختی خوراک بر عملکرد آسیاهای خودشکن و نیمه خودشکن بررسی شده است. نتایجاین بررسی نشان داد که با افزایش ابعاد کانسنگ ورودی (اندازه حداکثری و (F(80) توان مصرفی آسیای نیمه خودشکن افزایش و ظرفیت آن کاهش یافته است و روند عکس برای آسیای خودشکن وجود دارد. افزایش سختی خوراک درآسیاهای خودشکن و نیمه خودشکن باعث افزایش توان مصرفی و کاهش ابعاد محصول می شود.

کلیدواژه ها

دانه بندی و سختی خوراک، آسیای خودشکن و نیمه خودشکن، توان مصرفی، ظرفیت آسیا، دانه بندی محصول

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.