برهمکنش سلول های بنیادی بندناف انسانی و داربست حاصل از سلول زدایی عصب سیاتیک
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: ششمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
- کد COI اختصاصی: BSCONF06_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 568
نویسندگان
دانشجوی کارشنای ارشد دانشگاه محقق اردبیلی
دانشیار دانشگاه محقق اردبیلی
استاد دانشگاه محقق اردبیلی
استادیار دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
امروزه با پیشرفت فراوانی که در زمینه مهندسی بافت عصبی حاصل شده است، لزوم به کارگیری روش های نوین برای ساخت و به کارگیری موادی با ساختاری ترکیبی می تواند گامی مهم در راستای ترمیم ضایعات سیستم عصبی به شمار می آید. استفاده از داربست های سلول زدایی شده مزایایی از قبیل کاهش پاسخ ایمنی به دنبال انجام پیوند، امکان استفاده از پیوند زنوگرافت، امکان حفظ ویژگی های طبیعی بافت سلول زدایی شده، تخلخل و عدم سمیت، قابلیت استفاده گسترده و اقتصادی بودن آن را به همراه دارد. در این راستا در این پژوهش ابتدا داربست سلول زدایی شده از عصب سیاتیک موش صحرایی با استفاده از روش سلول زدایی ساندل تهیه و به محیط کشت حاوی پنی سیلین/ جنتامایسین با PH=7/2 در دمای 4 درجه سانتیگراد منتقل گردید. سپس دارست ها از لحاظ ساختاری و سپس ا زنظر کیفیت و چگونگی حذف سلول ها با استفاده از میکروسکوپ نوری، میکروسکوپ الکترونی و رنگ آمیزی هماتوکسیلین / ایوزین، پیرکوفوشین، DAPI مورد بررسی قرار گرفت. سلول بنیادی بند ناف انسان بعد از استخراج بر روی داربست سلول زدایی شده کاشته شد، سپس به روش آزمون رنگ سنجی MTT رشد و تکثیر سلول ها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان دهنده زیست پذیری بودن داربست ها در شرایط آزمایشگاهی می باشد، که می تواند به عنوان گزینه ای مناسب جهت درمان ضایعات اعصاب محیطی مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.کلیدواژه ها
سلول بنیادی، داربست سلول زدایی، MTT ، مهندسی بافت، عصب سیاتیکمقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.