ارائه روشی نوین برای انتخاب کوتاه ترین مسیر حرکت خودکار سریع ابزار در ماشین های ابزار رایانه ای با استفاده از تجزیه سلولی پردازش تصویر قطعه کار

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • کد COI اختصاصی: ICTM06_141
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1355
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی شجاعی پور

دانشجوی کا رشناسی گروه مهندسی نرم افزار کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی

شاهد شجاعی پور

National university of malaysia (UKM), Department of mechanical and materials Eng malaysia ,Bangi

الهام غلامی

مربی گروه مهندسی نرم افزار کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان

خلیل خلیلی

استادیار گروه مهندسی مکانیک ساخت و تولید دانشگاه بیرجند

چکیده

دراین مقاله شیوه نوین برای برنامه ریزی ماشین های ابزار رایانه ای به منظور حرکت سریع ابزار درمواقعی که ابزار مسیری را می خواهد بدون براده برداری از نقطه ای مشخص تا نقطه ای مشخص دیگری طی نماید ارائه شده است در ابتدا بایستی کار بوسیله دوربین دیجیتالی که برروی محور Z ( پیشانی دستگاه) متصل شده است تصویری تهیه نمود سپس بوسیله ابزار پردازش تصاویر که در نرم افزار MATLAB قرار دارد آن را به تصویر قابل شناخت برای مرحله دیگر پردازش ( تصویر باینری ) تبدیل نموده. و درمرحله بعد تصویر بدست آمده را به قسمت تجزیه سلولی مربعی ارسال نموده سپس مختصات Y2,X2 نقطه مقصد حرکت ابزار را مشخص نموده و در مر حله آخر تصویر باینری را بوسیله تجزیه سلولی مربع ها تقسیم کرده و مسیرهای ممکن حرکت ابزار را با انتخاب قطر یا همان اندازه ابزار به نقطه مقصد بررسی نموده و این برنامه کوتاه ترین راه ممکن را انتخاب می کند و سپس به وسیله نرم افزار Visual basic نقاط یافت شده به کدهای قابل تشخیص ماسین های ابزار رایانه ای تبدیل شده و درنهایت به مرکز کنترل رایانه ماشین ابزار فرمان حرکت در آن مسیر را میدهد.

کلیدواژه ها

کوتاه ترین مسیر، ابزار براده برداری، ماشین های ابزار رایانه ای، پردازش تصاویر، تجزیه سلولهای مربعی، تصویر باینری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.