تاثیر پذیرش استانداردهای حسابداری بین الملل بر حق الزحمه کیفیت حسابرسی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی حسابداری-مدیریت و اقتصاد با رویکرد اشتغال پایدار و نقش آن در رشد صنعت
  • کد COI اختصاصی: AMEM02_243
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 455
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد خدامی پور

دانشیار بخش حسابدری دانشگاه شهید باهنر کرمان

صالحه مقیمی

دانشجوی دکتری حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمان

چکیده

امروزه حرکت به سوی استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی (IFRS) یک ضرورت اجتناب ناپذیر در دنیای گزارشگریمالی است در این راه باید به این نکته بسیار حیاتی توجه داشت که پذیرش استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی،خیلی فراتر از یک عملیات ساده حسابداری است. این فرایند یک اقدام هماهنگ با دامنه ای گسترده بوده که تقریبا عملکردتمام واحدهای یک سازمان را از قبیل واحدهای مالیات فناوری اطلاعات، منابع انسانی، حسابرسی داخلی، بخش حقوقیفرایندهای تجاری گزارشگری مدیریت را تحت تاثیر قرار می دهد. این مقاله به بررسی تاثیر پذیرش استانداردهای بین المللیبر روی حق الزحمه کیفیت می پردازد. نتایج تحقیق حاضر بیان می کند به دلیل نبود تقاضای مناسب برای حسابرسی باکیفیت نبود ریسک دادخواهی بالا در ایران سیاست قیمت گذاری توسط حسابرسان ایرانی در زمان پذیرش به کارگیریاستانداردهای بین المللی گزارشگری مالی می تواند متفاوت از حسابرسان در کشورهای توسعه یافته باشد. با در نظر گرفتن نبودفعالیت موسسات بین المللی حسابرسی نبود تقاضای مناسب برای حسابرسی با کیفیت ریسک دادخواهی پایین در ایرانمی توان پیش بینی کرد که تاثیر پذیرش استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی بر روی کیفیت حق الزحمه حسابرسی درایران برابر با سایر کشورها بویژه کشورهای اروپایی نباشد.

کلیدواژه ها

استانداردهای بین المللی، حق الزحمه حسابرسی، کیفیت حسابرسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.