تاثیر ورزش ایروبیک بر افزایش سطح توجه کودکان پسر مبتلا به نقص توجه بیش فعالی دوره اول ابتدایی منطقه شیب کوه

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی روانشناسی،مشاوره، تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: ICPCE02_437
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 745
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالکریم کاظم زاده

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی مشاور کلینیک روانشناختی مشاوه آرامش

مجتبی هاشم زاده

کارشناسی ارشد روانشناسی معاون پرورشی تربیت بدنی آموزش پرورش شیبکوه

چکیده

یکی از شایعترین اختلالات روانی رفتاری در بین کودکان که خانواده های زیادی را با خود درگیر می کند،اختلال بیش فعالی نقص توجه ADHD می باشد. این اختلال از جمله اختلالات روانشناختی است که کودکان نوجوانان را تحت تاثیر قرار می دهد می تواند تا بزرگسالی نیز ادامه یابد.کودکان ADHD بیش از حد فعال هستند کنترل آنها سخت است مشکلاتی همچون فعالیت بیش از اندازه، بی توجهی، کاهش یادگیری در مدرسه رفتارهای پرخاشگری را به همراه دارد.و در بزرگسالی به صورت بزهکاری،گرایش به مواد مخدر رفتارهای تخریبی بروز می کند. بر اساس آمار غیر رسمی در مورد تعداد کودکان مبتلا به بیش فعالی تکانشی یا تمرکزی نقص توجه یا ترکیبی از هردو می توان ادعا کرد که از هر چهار کودک یکی از آنها در سن مدرسه مشکوک به ADHD هستند که اثرات مخربی بر روابط اجتماعی،تحصیلی ،شخصیتی رفتاری افراد در کودکی بزرگسالی دارد. مقاله حاضر می کوشد تا تاثیر فعالیت های هدفمند بدنی همراه با موسیقی های ریتمیک استاندارد را بر سطح توجه میزان بیش فعالی کودکان دوره اول ابتدایی بسنجد در این پژوهش سعی شده است با استفاده از ورزش ایروبیک به عنوان متغیر مستقل بر رفتارهای قابل اندازه گیری مانند وضعیت تحصیلی تعداد رفتارهای مثبت منفی یا مدت زمان بین ورود دانش آموز به کلاس درس شروع خستگی میزان سطح توجه تکانشگری او تحت تاثیر قرار گیرد. با انتخاب دانش آموزان بیش فعال از طریق آزمون پرسشگری گزارشات مربیان والدین ،متغیر مستقل که ترکیبی از موسیقی حرکات بدنی ایروبیک بود وارد پژوهش شده تاثیر مثبت موثر خود را بر دانش آموزان دوره اول ابتدایی وضعیت تحصیلی رفتاری آنها نشان داد

کلیدواژه ها

ورزش های گروهی موزیکال ایروبیک کودکان پسر دوره اول ابتدایی ،سطح توجه بیش فعالی نقص توجه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.