بررسی تفاوت بین بانکداری الکترونیک سنتی (مطالعه موردی: بانک تجارت شعبه کن منطقه شمال غرب تهران)

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: اولین همایش ملی بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت
  • کد COI اختصاصی: CEBPS01_046
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1223
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهزاد شوقی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

رضا شفیع زاده

دکتری منابع انسانی مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه،

علی رضا مصدقی

کارشناس مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه کارمند بانک تجارت شعبه کن منطقه شمال غرب تهران

چکیده

این پژوهش با هدف بررسی تفاوت میان بانکداری الکترونیک سنتی از نظر امنیت وکاربرپسند بودن از دیدگاه مشتریان در بانک تجارت شعبه کن منطقه شمال غرب تهران در سال 1390 صورت گرفته است. جامعه آماری تحقیق شامل مشتریان بانک تجارت شمال غرب تهران بود که با بانکداری الکترونیک آشنایی داشتند، که از میان مشتریان 420 نفر شناسایی شد از این تعداد با روش نمونه گیری تصادفی ساده با استفاده از جدول مورگان 201 نفر انتخاب شد. روش جمعآوری دادهها بر اساس مصاحبه پرسشنامه انجام گرفت پایایی پرسشنامه با استفاده از روش آلفای کرونباخ0/8579 به دست آمد همین طور از روایی محتوا به منظور آزمون روایی پرسشنامه استفاده شد، که پرسشنامه به تایید متخصصین حوزه مدیریت بازرگانی بانکداری رسید. این پژوهش از نظر هدف کاربردی روش جمع آوری اطلاعات آن کتابخانه ای می باشد. در این پژوهش برای تجزیه تحلیل اطلاعات از روش آمارتوصیفی (توزیع فراوانی، میانگین انحراف معیار) استنباطی(آزمون های t,T زوج شده آنوا و.) استفاده شد پردازش داده ها توسط نرم افزارspssصورت گرفت. نتایج تحقیق نشان دادکه بین بانکداری الکترونیک سنتی از نظر امنیت کاربرد درست بودن تفاوت وجود دارد همچنین یافته ها نشان داد که در میان خدمات بانکداری الکترونیک بیشترین میزان استفادهمشتریان از دستگاه های خود پرداز می باشد، دستگاهposبرای مشتریان دارای راحتی وجذابیت همین طور کیفیت بیشتری است، اینترنت بانک برای مشتریان دارای بیشترین پیچیدگی می باشد همین طور یافته ها نشان داد که بیشترین حضور مشتریان در بانک به دلیل انتقال وجه می باشد، در میان خدمات ارایه شده از طریق خود پرداز بیشترین میزان استفاده مربوط به دریافت وجه می باشد، در میان خدمات ارایه شده از طریق اینترنت بانک بیشترین میزان استفاده مربوط به خرید آن لاین می باشد در میان خدمات ارایه شده از طریق موبایل بانک تلفنبانک بیشترین میزان استفاده مربوط به پرداخت قبوض می باشد

کلیدواژه ها

بانکداری الکترونیک، بانکداری سنتی، موبایل بانک، اینترنت بانک، تلفن بانک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.