آسیب شناسی پژوهش های بخش های تحقیقات دامپزشکی در مراکز تحقیقاتی وزارت جهاد کشاورزی استان ها

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: شانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
  • کد COI اختصاصی: THVC16_0093
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 328
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد حسن پناه

مرکز تحقیقات کشاورزی منابع طبیعی استان گلستان بخش تحقیقات دامپزشکی

احمدعلی فیوضی یوسفی

مرکز تحقیقات کشاورزی منابع طبیعی استان گلستان بخش تحقیقات دامپزشکی

حسین زهتاب

مرکز تحقیقات کشاورزی منابع طبیعی استان گلستان بخش تحقیقات دامپزشکی

پرستو پورغفور

مرکز تحقیقات کشاورزی منابع طبیعی استان گلستان بخش تحقیقات دامپزشکی

چکیده

در وزارت جهاد سازندگی سابق در مراکز تحقیقات منابع طبیعی امور دام استان های کشور، تقریبا در ابتدای ده ه70 واجد بخش های تحقیقات دامپزشکی گردید با توجه به میزان عنایت مدیر هر مرکز استانی سایر دستگاه های تاثیر گذار، این بخش با تنوع متفاوتی در استان ها تشکیل، توسعه تقویت شد. در خصوص روند کاراین بخش ها با توجه به شیوه سایر بخش ها مراکز تحقیقاتی یک موسسه تحقیقاتی مادر می بایست پشتیبانی علمی، مالی ساختاری آن را انجام می داد در این حوزه نیز موسسه تحقیقات واکسن وسرم سازی رازی موسسه مادر بخش های تحقیقات دامپزشکی را بعهده گرفت. این بخش با کیفیت کمیت متفاوت به ارایه انجام طرح های پژوهشی در کشور پرداخت که شامل طرح های استانی، ملی ... بوده است این نقش تقریبا تا ابتدای ده ه80 ادامه داشت.اما در طول سال های گذشته با توجه به تغییر نگرش موسسه تحقیقات واکسن سرم سازی رازی به بخش های تحقیقات دامپزشکی استان ها علی رغم تمام ضرورت های این پژوهش دستاوردهای قابل افتخار، شاهد سیر نزولی جایگاه به تبع آن طرح های تحقیقات دامپزشکی در استان ها می باشیم. که متاسفانه باعث تضعیف جایگاه پژوهش های دامپزشکی در سطح کشور گروه همکاران شاغل در این مراکز شده است آنچه در مقاله به آن پرداخته می شود روند شکل گیری وضعیت حاضر، علل مسیله، آسیب های وارده به این حوزه، مقایسه این بخش با سایربخش های پژوهش کشاورزی پیشنهادهای خروج از وضعیت حاضر می باشد.

کلیدواژه ها

پژوهش تحقیقات دامپزشکی آسیب شناسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.