تعیین راهبردها راهکارهای ارتقاء جایگاه طب ایرانی در نظام سلامت کشور

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: همایش طب سنتی ایرانی و یک دهه فعالیت آکادمیک: نقد گذشته، افق آینده
  • کد COI اختصاصی: ITMED01_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 334
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سلیمان صادقی

دانشجوی دکترای تخصصی، طب ایرانی، دانشگاه علوم پزشکی یزد، دانشکده طب ایرانی اردکان، یزد، ایران

علی غلامپور

دستیار تخصصی طب ایرانی-دانشکده طب ایرانی مکمل مشهد، مشهد، ایران

چکیده

مقدمه با توجه به اینکه سلامتی مهم ترین موضوعی است که بشر به آن نیاز دارد از طرفی اقبال عمومی مردم به مکاتب طبی مکمل سنتی به ویژه در کشور ایران که ریشه در اعتقادات باورهای مردم دارد فرصت مغتنمی است که به احیاء گسترش مکتب طب ایرانی پرداخته شود. روش کار طرح بحث: با توجه به تحلیل فعالیت های یک دهه در این خصوص آسیب شناسی آن رفع نقاط ضعف تقویت نقاط قوت می توان با برنامه ریزی دقیق در حوزه 1-آموزش2-پژوهش های علمی کاربردی3 -بهداشت درمان4-پشتیبانی اجرایی به هدف که همان قرار گرفتن طب ایرانی در جایگاه مناسب خود در نظام سلامت کشور است، نایل گردید. نتیجه: با عنایت به رشد سریع سایر علوم به ویژه طب های مکمل در جهان چاره ای جز برنامه ریزی جامع مانع جهت تحقق هدف که احیاء گسترش مکتب طب ایرانی است وجود ندارد.

کلیدواژه ها

طب ایرانی، سلامتی، استراتژی، نظام سلامت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.