تاثیر زیرساخت های راه آهن بر صنعت گردشگری در دو گروه از کشورهای عضو OECD و کشورهای منطقه منا
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: فصلنامه رویکردهای پژوهشی نوین در مدیریت و حسابداری، دوره: 2، شماره: 8
- کد COI اختصاصی: JR_AMA-2-8_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 429
نویسندگان
دانش اموخته کارشناسی ارشد توسعه اقتصادی و برنامه ریزی دانشگاه تبریز
دانش اموخته کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی گردشگری دانشگاه تبریز
دانش اموخته کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تبریز
چکیده
حمل و نقل را می توان شاهرگ اصلی صنعت گردشگری دانست، به گونهای که بین پیشرفت صنعت جهانگردی و حمل و نقل رابطه ای تنگاتنگ و کاملا مستقیم وجود دارد که نقصان یکی باعث افت دیگری نیز می شود. سرمایه گذاری در صنعت حمل و نقل هر کشور جزء زیرساخت های توسعه آن کشور محسوب می شود.که در واقع نخستین گامی است که برای بهبود صنعت جهانگردی و اوضاع حمل و نقل برداشته می شود. در این میان حمل و نقل ریلی به دلیل انرژی کمتر، آلودگی کمتر، ایمنی بیشتر، ظرفیت بالای حمل مسافر از مزایای بیشتری نسبت به سایر ناوگان برخوردار است. بنابراین هدف این مطالعه بررسی تاثیر زیرساخت های راه آهن بر صنعت گردشگری در دو گروه از کشورهای عضو OECD و کشورهای منطقه منا طی دوره 2000-2015 با استفاده از رهیافت گشتاورهای تعمیم یافته (GMM) است. این پژوهش از نوع توصیفی تحلیلی بوده و داده های مورد نیاز آن به روش اسنادی جمع آوری شده است. طبق نتایج بدست آمده، درجه باز بودن تجاری، توسعه شاخص بهداشت، تعداد خطوط راهآهن، تعداد مسافرهای حمل شده تاثیر مثبت در هر دو گروه از کشورها و نرخ ارز واقعی تاثیر منفی در کشورهای عضو OECD و تاثیر مثبت در کشورهای منطقه منا بر صنعت گردشگری دارند و همچنین مقایسه ضرایب در هر دو گروه از کشورها بیانگر این است که میزان تاثیرگذاری زیرساخت های راه آهن بر صنعت گردشگری در کشورهای عضو 0OECD بیشتر از کشورهای منطقه منا می باشدکلیدواژه ها
صنعت گردشگری، حمل و نقل، زیرساخت های راه آهن، روش گشتاورهای تعمیم یافتهمقالات مرتبط جدید
- واکاوی نقش فناوری های هوشمند در مدیریت زنجیره تامین دارو
- رابطه بین سرمایه فکری و عملکرد فردی و سازمانی با نقش میانجی مدیریت دانش (مطالعه موردی: شرکت گلستان)
- تاثیر فعالیت های بازاریابی رسانه های اجتماعی بر آگاهی از برند، تصویر برند و وفاداری به برند
- شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر جنون خرید آنلاین
- نقش فناوری های MarTech و AdTech در تحول بازاریابی دیجیتال در کشورهای توسعه یافته: بررسی فرصت ها و چالش ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.